OVA 2 ZNAKA ZODIJAKA OČEKUJE LUDAČKA SREĆA DO 25. MAJA: Ako ste među njima, BLAGO VAMA, EVO ŠTA VAM SLIJEDI

Novosti

Foto: Shutterstock

Sada je pravo vrijeme sa ostavrimo sve što već dugo želimo

Trigon Marsa i Saturna dogodio se 21. marta 2021. godine, piše Lovesensa.rs

Mars, planeta akcije, motivacije i hrabrosti, prelazi svoje granice i pomaže nam da otpustimo sve što nas blokira. Uticaj ovog aspekta osjećaćemo do 24. maja.

Sada je vrijeme sa ostavrimo sve što već dugo želimo. Strast, posvećenost i ambicije će biti pojačane. Bićete nadahnuti da krenete u ostvarivanje svega što ste davno zacrtali. 

Nevjerovatan trud i disciplina olakšaće vam putovanje ka ispunjenu ciljeva. U vama je moćna energija kojau treba da kanališete na ono to najviše želite. Sada gradite temelje za usjpešne djelatnosti u budućnosti. Potencijali su veliki, a jedna stvar je ključna – uspješno kontrolišete negativne emocije.

horoskopi

Idealan je trenutak za početak novog posla ili promjene u karijeri. Planiranje vam ide od ruke, a najviše uspjeha imaće osobe koje se bave finansijama, marketingom i tehnologijom. Vi kontrolišete svaku situaciju na polju karijere, a ne spoljne okolnosti.

Ovaj aspekt donosi i pozitivan pomak na ljubavnom planu, naročito kod osoba koji su vezi

Sretne zvijezde pratiće i slobodne znakove Zodijaka, jer postoji šansa da započnete novu romansu. Zračite jedinstvenom energijom i izuzetno ste privlačni, ali i otvoreni za razgovor. 

Iako će na sve znakvoe pozitivno uticatu, najsnažnije uticaj osjetiće Ovnovi i Rakovi. Dobro iskoristite ovaj period. 

(Stil/Lovesensa)