MAJA MILAN IZ ŽIVOTA NA VAGI IMALA 138 KILA, više ne liči na sebe: PREPOLOVILA SE, POSTALA NEODOLJIVA (FOTO)

Novosti

Maja je u showu izgubila 41,4 kg, a prije “Života na vagi” težila je 138,6 kilograma. Otkrila je vježba li još uvijek i kakve su joj sada životne navike.

Kandidatkinja pete sezone showa ”Život na vagi”, Maja Milan progovorila je o životu nakon što je završila njezina sezona. Maja je naime u showu izgubila 41,4 kg, a prije ”Života na vagi” težila je 138,6 kilograma. Otkrila je vježba li još uvijek i kakve su joj sada životne navike. 

„Treniram 3-6 puta tjedno, ovisi o volji i obavezama. Naravno da ima dana kad mi se ne da, a osim toga, ja radim fizički zahtjevan posao i to me dosta umara. Preko tjedna raspored ovisi o tome kad radim. Kad sam popodne, trening volim odraditi prije posla, a kad sam ujutro, nakon posla. Odem u spizu, uvijek mislim što ću jesti, što moram ponijeti, desi se i da naručim kad ne stignem. Navečer dođem doma i provodim vrijeme sa svojim psima“, kazala je za RTL. 

„Naravno da si dozvolim cheat day, i to obično vikendom. U mojoj prehrani sada više nema pekare, a prije je ona bila svako jutro“, dodala je Maja koja kaže da se ne zamara brojem na vagi. 

„Ne zamaram se brojem na vagi već sastavom tijela i vizualom, mislim da je to puno bitnije. Trenutačno mi je rekompozicija tijela bitnija od samog broja“, zaključila je. 

(Večernji.hr/RTL)