ZORANA PAVIĆ SMRŠALA 20 KILOGRAMA ZA 3 MJESECA: Koristila Samo JEDNU Namirnicu, ISTOPILA SALO

Uncategorized

Poslije duže medijske pauze, Zorana Pavić obradovala je publiku emotivnom pjesmom “Čekaću te gore”, zbog koje je neizmjerno sretna jer je izazvala lavinu pozitivnih reakcija njenih fanova.

U razgovoru za Grand. Online Zorana je govorila o novom singlu koji je sama napisala i snimila u Švedskoj, a pohvalila se i novom fugurom.

“Moji prijatelji znaju da sam tu pjesmu napisala iz duše, a iskrena emocija se uvijek prepozna. Čak jedna ženica mi je napisala da je samohrana majka i da ima dvije kćerke i da im je rekla da je isprate sa tom pjesmom. To me je veoma potreslo, eto dokle to stiže. Znate, emocija je nešto što je nezadrživo kada je iskrena. Sigurna sam da će ta pjesma živjeti dugo”, rekla je Zorana sa suzama u očima, pa se pohvalila da ju je novi singl motivisao i dao elana da povede računa o svojoj ishrani i da smrša.

Za tri mjeseca izgubila je devetnaest kilograma i, kako kaže, neće se zaustaviti dok ne uđe u devojačke bijele pantalone. Zbog rigorozne dijete, tretmana u jednom laserskom centru, ali i vježbanja danas dobija brojne upite od žena koje muku muče sa kilažom, kao što je i ona godinama.

“Imam potrebu da kažem ženama koje imaju višak kilograma, a ko zna sa kojim problemima se nose, kao što sam se i ja nosila, da se ne osjećaju manje vrijednim. Mislim da će doći momenat kada će im to poći za rukom”, istakla je pjevačica i otkrila da je dijetom uništila želudac, što ne savjetuje nikom, kao i da se trudi da ga sad oporavi.

“Potpuno sam promijenila način ishrane, čak sam počela i da vježbam, što ne volim. Imala sam vrlo rigorozne varijante, jela sam samo živ limun, što ne savjetujem nikom. Padala sam u nesvijest, nisam mogla da vozim. Ali ako promijenite način ishrane, ta jedna kriška limuna može da ubije apetit. Nikako ne koristite samo limun, a to je ova ludača uradila i pretekla, a mogla je da bude Čekaću te gore”, šaljivo je ispričala Zorana, pa sa nama podijelila recept iz svoje kuhinje koji nas je nasmijao do suza, a otkrila je i zašto jedan dio svog tijela ne da ni po cijenu da bude deblja.

O čemu se radi pogledajte u videu!

Leave a Reply