Znate Li Tko Je DEČAK SA SLIKE?: Danas Jedan Od Najuticajnijih Ličnosti U Srbiji, Nekada Bio Totalna SIROTINJA! (FOTO)

Uncategorized

On nikada skoro ne voli da priča o svom privatnom životu i pokušava svoju porodicu držati dalje od javnosti, ali je u par navrata znao u nekim intervjuima otvoriti dušu, pa ispričati i po koju priču iz djetinjstva. Nikada se nije sramio što je njegova porodica bila siromašna, a čak i kada je bio skroz mali, njegovi roditelji su znali da će on ostvariti nešto vrlo važno u životu – to je i dokazao.

Sa tri godine je naučio čitati i pisati, a danas je postao pravi politički velikan, bez kojeg se ne može ni zamisliti odnos srpske diplomatije sa svijetom. Naime, Ivica Dačić je jednom prilikom ispričao kako su on i njegova porodica bili vrlo siromašni, čak toliko da nikada nije imao poklone za rođendan, iako mu je rođendan upravo prvog januara. On kaže kako je njegovo odrastanje bilo i više nego skromno, a njegovi roditelji su brali šipurak i pečurke kako bi mogli školovati njega i njegovu sestru Emicu. Prisjećao se on kakva je to sreća bila kada su mu kupili biciklo, jer je to za njega bio pojam, a još veća sreća je bila kad su im uveli telefon, pogotovo jer je Dačić tada napustio dom zbog školovanja, pa se napokon mogao čuti sa roditeljima.

On za sebe kao roditelja kaže kako sigurno nije otac za primjer, jer ga skoro nikada i nema od kuće, pa je sav teret na njegovoj supruzi. Propustio je mnogo toga u životu svoje porodice, ali je isto tako obećao i da će im se iskupiti. Kaže kako postoji samo jedna neostvarena želja koju bi volio ostvariti – a to je da jednog dana postane i predsjednik Srbije, što nije nemoguća misija uzimajući u obzir njegovo političko iskustvo.

Leave a Reply