ZNAK DA ĆE VAS OSTAVITI ZA MJESEC DANA: Ovo Su 4 Stvari Koje Svaki Muškarac Radi Kad PLANIRA PREKID! MNOGE ŽENE OVO NE VIDE

Ispovesti Novosti

Bez obzira na to, neke žene potiskuju trenutne probleme i prave se kao da ne postoje, dok druge burnim reakcijama i svađama oko sitnica svog muškarca dodatno tjeraju od sebe.

Ovo su najave da je kraj blizu:

Ne pita vas kako ste proveli dan

Vaš muškarac vam ovim podsvjesno govori da se ne zalaže za kvalitet vašeg odnosa. Ukoliko vas ne pita za vasa osećanja, kako vam je bilo na poslu ili šta bi vam popravilo raspoloženje, on je jednostavno postao ravnodušan.

breakup-quotes-hd-wallpaper-18

Nema maženja

Na početku veze maženje je jedan od načina na koji parovi izražavaju bliskost. Ukoliko ono izostane u nekom delu veze, to je još jedan od znakova koji ukazuje da se partner udaljava od vas. Potreba za dodirom sasvim je uobičajena stvar kod dvoje koji se vole, a kada to počne da izostaje to znači i da emocije počinju da blijede.

Iritiraju ga sitnice

Vaš partner jednostavno prevrće očima kada ga dodirnete nogom ispod stola tokom večere. Nekada su te sitne, simpatične navike bile nešto zbog čega je on skakao od sreće, a sada kao da je alergičan na vaš dodir. To se dešava zbog manja privlačnosti, što je sasvim dovoljan okidač za raskid.

Spominje pauzu

Da, sada ste prevrnuli očima i tačno je da je ovo posljednje što želimo da čujemo od svog partnera. Ipak, to možda i nije loša ideja jer pauza može pomoći. Tako ćete i vašem dragom, a i sebi dati vremena da razmislite o tome šta zaista želite.

Ali, budite na oprezu, jer bilo je mnogo primjera gde ljudi koriste pauzu kako bi ublažili udar predstojećeg raskida.

Imajte na umu da će ovi znaci dovesti do raskida u roku od mjesec dana, ako nijedno od vas ne želi da riješi probleme. Što pre shvatite da je vaš odnos krenuo nizbrdo, pre možete naći način da to ispravite.