ZLATA VRIJEDAN TRIK: Stavite Ovo Ispod Pazuha I Zauvek Se Pozdravite Sa Smradom

Zdravlje

Verovatno ste primetili da su sa tropskim temperaturama stigli i oni svima nama tako dobro poznati neprijatni mirisi, koji se najbolje osećaju po gradskom prevozu oko 14 sati. Realno, svi hejtujemo te ljude. Nemojte da budete među njima.
Nažalost, ponekad je i pored redovnog tuširanja i stavljanja dezodoransa teško izboriti se sa znojem i mirisom koji ga prati. A da ne pričamo o činjenici da su dezodoransi toliko štetni da ih pojedini onkolozi u potpunosti zabranjuju, posebno ženama koje su operisale rak dojke. Posebno je opasan aluminijum, koji se nalazi u 99,9 odsto dezodoransa na našem tržištu, a koji zapušava pore i taloži se u organizmu… Ukratko, dezodoransi su zli.

Ali su i neophodni (vidi prvu rečenicu ako ti nije jasno zašto).
Zato blogerka Fara Dukai, poznatija kao kraljica genijalnih trikova, ima savršeno rešenje – bacite kupovni dezodorans i ispod pazuha nanesite sok limete!

Ona tvrdi da često ima problema sa neprijatnim mirisima, jer voli da jede kari – a to se oseća kroz znoj. Upravo zato je rešila da umesto klasičnog dezodoransa počne da koristi limetu i oduševila se rezultatima. Kaže da joj je predeo ispod ruku suv po ceo dan kada nanese ovo čudo.

Postupak je više nego jednostavan – limetu isecite ili iscedite njen sok, pa ga nanesite na čist pazuh odmah posle tuširanja. Ostavite da se u potpunosti osuši, pa se onda obucite i nastavite najnormalnije sa dnevnim obavezama.

Primetićete da limeta jako lepo miriše, ali imajte u vidu da ne bi trebalo da izlažete ovaj deo tela suncu jer može da dođe do hiperpigmentacija i oštećenja kože.

Leave a Reply