ZBOG DEPRESIJE IZGUBILA KILE: Žiri Ostao ZAPANJEN Kada Su Videli Na Šta Ona Liči: VILICE ĆE VAM OTPASTI (FOTO)

Uncategorized

O Zvezdama Granda svi već sve znaju, ovo je takmičenje koje može pomoći mladim ljudima da ostvare sve svoje snove i da postanu prave zvijezde o čemu mnogi maštaju još otkako su bili djeca. Sada je to sve ostvarivo, ali žiri naravn nije tako blagonaklon, pogotovo jer oni znaju kakav je svijet estrade i kako kandidati treba da pjevaju ali i da izgledaju, da bi bili ozbiljni kandidati za velike karijere.

Do sada smo se u Zvezdama Granda nebrojeno puta uvjerili koliko samo mladih ljudi ima nevjerojatan talenat ne samo za pjevanje, nego za scenu i za šou. Nažalost, ne mogu svi postati zvijezde i popularni iako imaju odlične glasove, pa se zbog toga biraju oni najbolji od najboljih koji kasnije postaju nove zvijezde poput Milice Todorović, Milice Pavlović, Darka Lazića, itd. Da bi  bili uspješni, kandidati moraju i dobro izgledati, a svi oni koji imaju višak kilograma bivaju iskritikovani, a to je bila upravo i Ivana Bogičević koja ima 21 godinu. Ona je oduvijek bila punašna, a sada se pojavila na sceni u neprepoznatljivom izdanju.

Naime, Ivana je žiri ostavila bez teksta kad su je vidjeli, sada je postala prava ljepotica. Naime, Ivana je izgubila čak 22 kilograma a sada izgleda perfektno, do te mjere da je Đorđe David rekao kako je ona Anin najozbilljniji kandidat, jer odlično pjeva i još bolje izgleda. Što se tiče Nikole Aleksića, koji je sa njom bio u duelu, za njega su rekli da je bio odličan, ali je Jelena kazala da sigurno nije bilo jednostavno ne imati tremu pored takve djevojke kao što je to Ivana.

Leave a Reply