ZAVRŠENA OBDUKCIJA TIJELA BOBANE, EVO ŠTA SLIJEDI: Objavljene Tužne Vijesti

Uncategorized

Šest dana nakon što je Bobana Momčilović Veličković (30) preminula, urađena je obdukcija koja će kasnije dati odgovore na neka pitanja.

U međuvremenu su se od reprezentativke Srbije u streljaštvu oprostili njeni najbliži. Uslijedit će kremacija u Beogradu, a zatim komemoracija u Boru, odakle je Bobana.

Tek posle tri ili četiri mjeseca će biti poznati rezultati obdukcije, naveli su za Kurir ljudi upućeni u proceduru kod ovakvih stvari.

Podsjećamo, Bobana Momčilović Veličković je preminula pre šest dana, nakon komplikacija na porođaju. Ona je 1. juna na svijet donela zdravog dječaka Vukašina, a komplikacije koje su nastale bile su uzrok smrti dvadeset dana kasnije.

Iako je obezbijedio prevoz za Beograd, suprug Miroslav nije uspio da ubedi lekare da njegovu suprugu prebace u prestonicu. To je urađeno prekasno, pa je on podnio krivičnu prijavu protiv doktora koji je vodio trudnoću srpske sportistkinje.

Kremacija u Beogradu će biti obavljena u ponedeljak, bez prisustva Bobanine porodice, a komemoracija će biti održana u sredu. Muzička škola u Boru, odakle je Bobana, bit će mesto na kom će se od višestruke evropske šampionke opraštati porodica, prijatelji i sugrađani.

Izvor: Kurir.rs/Alo.rs

Leave a Reply