Za Samo 3 Dana PRESTAO SAM DA PUŠIM: Našao Sam Metodu Koja 100% Djeluje!

Zdravlje

Osobno sam upotrebljavao mnogo različitih metoda, tražio sam način da prestanem pušiti i to se uvijek bez uspjeha završilo.
Uvijek postoji barem jedan pušač u našem društvu, a to nije navika, već jednostavno ljudska psihologija.

I vi vidite i gledate tu osobu kako puši i uživa u toj svojoj cigareti i doslovno bala vam krene na usta od tog duhanskog dima i mirisa cigarete. Samo mislite na jednu stvar, jedna misao vam se mota po glavi – Moram zapaliti jednu ili me nema.

I tako zapalite jednu, pa drugu, onda treću, i eto vas, opet, konzumirate šleper cigareta dnevno.

U međuvremenu sam smislio perfektnu metodu kako prestati pušiti. Donosim vam metodu koja je i meni pomogla. Koristeći ovu metodu, borio sam se protiv pušenja psihički i fizički. Evo u čemu je štos:

Dakle – udahnite malo dima i podignite glavu što više možete, bacite je nazad, a zatim samo “žvakajte” dim. Žvakajte jedanput, dvaput, tri puta i osjetit ćete jedan veoma ružan i neugodan miris, a zatim čak i mučninu u ustima. Ponovite ovaj postupak 10 do 15 puta.

Uradite to svaki put kad osjetite poriv za pušenjem. Nakon tri dana imat ćete dojam da ste upravo počeli pušiti: čim udišete dim, počet ćete kašljati i neće vam biti dobro u prisustvu dima.

Pušenje vam više neće pružati zadovoljstvo i uskoro ćete se riješiti ove svoje veoma ružne navike.

Moji prijatelji isprobali su istu tehniku ​​i svi smo prestali vrlo brzo pušiti. Čak i kad osjetim duhanski dim, više nemam želju pušiti, čak štaviše – gadi mi se i muka mi je kad pomirišem cigaretu.

Isprobajte ovu metodu sami i javite nam svoja iskustva!

Leave a Reply