VILA OD 4,5 MILIONA, ŽELJKO MITROVIĆ KUPIO NAJSKUPLJU KUĆU U SRBIJI: Kad vidite OVE DETALJE NEĆE VAM BITI DOBRO.

Uncategorized

Najskuplja kuća u 2019. godini, koja je vlasnike promijenila za 4,5 milijuna eura, nalazi se u naselju Dedinje u Užičkoj ulici. Prema ulazu Nova.rs, kuću su kupili vlasnik TV Pink i njegova bolja polovica Željko i Milica Mitrović.

“Najskuplje zemljište u Srbiji, prodano prije godinu dana, kako pokazuje izvještaj Republičkog geodetskog zavoda, bila je kuća na Dedinju, u Užičkoj ulici. Kuća je prodana za četiri i pol milijuna eura”, Republički geodetski zavod Autoritet je kasno objavljen u svom uobičajenom izvješću. da “ovaj put, na koji se prilično dugo gledalo kao na sliku utjecaja, bogatstva i utjecaja, očito još uvijek govori o jednom od najprivlačnijih područja u Beogradu”.

Prodana nekretnina sastoji se od tri jedinice. Kao što RGZ navodi u svom izvješću, to su tri kuće, s cjelovitim zemljištem od 493 četvorna metra. Dvorište ili parcela ima površinu od 5.118 četvornih metara. Svaka od tri nekretnine je u prizemlju.

Najveća kuća ima 327 četvornih metara, dok su višak dvije zone 114, odnosno 52 četvorna metra, kako pokazuje RGA Izvještaj s tržišta zemljišta za 2019. godinu, prenosi Nova.rs.

Pregledom javnog registra eKadastar, nova.rs pronašla je nekretninu koja se u potpunosti odnosi na izražene informacije. Cijela zona nadgleda se kao obiteljska privatna građevina – zajedničko vlasništvo životnih partnera, u privatnom vlasništvu Milice i Željka Mitrovića.

Prije toga, mediji su kuću povezivali s financijskim stručnjakom Stankom Subotićem Canetom. U svakom slučaju, prema ovim optužbama, njegovo se vlastelinstvo u Užičkoj prostiralo na 280 četvornih metara, a Mitrovićev dom prostire se na 327 četvornih metara. Kućni broj je ekvivalentan.

Leave a Reply