Urasli Nokat Možete REŠITI OD KUĆE! Trebaju Vam Samo 2 Stvari, NE MORATE NA OPERACIJU…

Zdravlje

Danas malo razgovaramo o zdravlju, a ne radi se o koronavirusu, već o problemu koji ima sve veći broj ljudi u svijetu. Riječ je o uraslim noktima, što može biti vrlo velik zdravstveni problem.

Ono što je najgore u čitavoj ovoj priči je da je to vrlo mučan proces, a ponekad jednostavno ne možete obući cipele zbog urastalog nokta na noktima. Nerijetko ima i krvarenje i tada je jedina moguća realna opcija operacija prsta, ali kad malo bolje pogledate, uvijek postoji druga opcija da ne morate zakazivati odlazak u bolnicu i nepotrebno ići na operaciju. Pitate se sada kako je to zapravo moguće? Ukoliko ostanete s nama do samog kraja ovog teksta, tada ćete nam biti sigurno zahvalni.

Sve što je potrebno za rješavanje ovog i više nego bolnog problema je soda bikarbona i jod. Stavite 2 do 3 obične kašike sode bikarbone u 5 litara tople vode i natopite stopalo u njoj, a zatim dobro osušite stopalo jer se gljivice i bakterije množe na mokroj koži. Kada završite čitav ovaj postupak, stavite flaster na bolno mjesto, a zatim prijeđite na idući korak. Pomoću pincete stavite komad pamučne vune natopljen jodom između nokta i kože.

Ponovite ovaj postupak svaki dan, ali svaki put omotajte prst da ne biste oštetili nokat. Prije nego što započnete postupak, nemojte zaboraviti natopiti stopala kao i prvi put u vodi sa sodom bikarbonom. Podsjećamo vas još jednom, dobro obrišite svoja stopala kako ne bi došlo do gljivica, što također možete riješiti jabučnim ocatom i sodom bikarbonom, ali ovaj postupak je dugotrajan.

Leave a Reply