SVEKRVA MI JE OTKRILA TRIK UZ KOJI PEŠKIRI NEĆE OSTARITI NI DANA, NIKADA NISU BILI OVAKO MEKANI: Ovo Nijedna Žena Ne Zna, A Tako Je JEDNOSTAVNO

Uncategorized

Ručnici su nešto što svakodnevno koristimo u svome kućanstvu i bez čega bi nam život bio nezamisliv. Kako bi bili što dugotrajniji, te kako bi im zadržali kvalitetu, morate pripaziti na sljedeće korake

Kako bi izbjegli da vam ručnici budu grubi i kruti, važno je s kojom količinom deterdženta ih perete. Nemojte pretjerivati s količinom deterdženta kada je pranje ručnika u pitanju. Držite se točno one količine koja piše na pakiranju deterdženta, jer ako se ručnici tijekom pranja dobro ne isperu, postaju odlična hrana za plijesni i bakterije.

Kako bi i nakon nekog vremena vaši ručnici ostali mekani, važno je da ih nakon svakog pranja, bilo ono ručno ili u perilici za rublje, protresete, ali dobro protresete prije nego ih objesite.

Kako se nakon brisanja s ručnikom na ručniku ne bi stvarale plijesan i bakterije, najbolje je da ručnike odlažete na šipke, a ne na kukice. Kada ručnik vješate na kukicu, postoji mogućnost da se na nekim dijelovima neće u potpunosti posušiti i tako će postati odlična podloga za razvoj plijesni i bakterija.

Što manje koristite ručnike, to će ručnici dulje trajati. Pa bi najbolje bilo da kupite više ručnika kako bi što manje koristili svaki pojedini ručnik, i na taj način im produžili trajanje.

Kod pranja ručnika trebate koristiti omekšivač kako bi ručnici ostali meki, ali ipak trebate pripaziti s količinom omekšivača koji koristite kako ručnici ne bi izgubili moć upijanja. Pola čepa omekšivača prilikom pranja ručnika je sasvim dovoljno.

Kako bi uklonili sve bakterije s ručnika, bitno je da ih perete u najtoplijoj dozvoljenoj vodi koja piše na njihovoj etiketi za održavanje.

Npvi.ba/Savjetnica

Leave a Reply