SVE JE SPREMNO! POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST TARINOG STANA U BEOGRADU: Ovdje želi da živi sa reperom Sha? OVDJE ŽIVI ZADRUGARKA

Novosti

Ulaz u dom u Beogradu otvorila je ugodna dionica Tara Simov, koja je nedavno ušla u imanje u Šimanovcima kako bi prekinula konac novim stanovnicima Bijele kuće. Unatoč činjenici da joj njezino mjesto ne daje mir i da je stalno u drugom gradu, ovo je još uvijek njezin pustinjski vrt kada se treba skrasiti. Potkrovlje je preplavljeno nježnim nijansama, baš poput kravljeg, kutnog namještaja u kojem Tara često voli sjediti i sjediti ispred televizora s bistroom. Preko puta je, kako bi rekla Simova, ženski kutak, u kojem se u trenu stavi na šminku za sva snimanja koja ima tijekom dana.

– Cijenim i opuštam se uz glazbu i espresso. Napokon pozdravljam neku sjajnu organizaciju, kad se umorim od udaljenosti od svih ostalih. Štoviše, s obzirom na kuhinju, općenito sam izvrsna u tome. Cijenim isprobavanje novih jela i okusa i iskreno volim kuhati. Nemam jedinstveno jelo koje mi je najbolje odabrati, ali pokušavam naučiti onoliko koliko se razumno moglo očekivati ​​- kaže Tara na početku rasprave i dodaje da je sve pokupila iz namještaja u potkrovlju i da je poslovi njezine obiteljske jedinice nisu problematični, osim pranja posuđa. – I sama sam odabrala suptilnosti u potkrovlju, stan sam završila zelenilom, šljokicama i cvjetovima. S obzirom na podršku, koliko sam važan. Uglavnom kontaktiram i pokušavam urediti. Moje prvo raščišćavanje nakon izlaska iz istine bilo je uz pomoć organizacije, no opet se ponavljam, kućanski posao mi nije težak. Što se tiče usisavanja, pospremanja i prozora, radim sve to, ali ipak ne marim za pranje posuđa, nekako mi je teško. U tom sam trenutku sve ugodno stavila u stroj i suđe se pere bez ikoga drugog – iskreno otkriva Simova. Kao nadopuna, u Zadruzi 4 ne pokriva da je zaljubljena u repera SH, koji je spojen.

https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/01/tara2.png
https://balasevizam.novi.ba/wp-content/uploads/2021/01/tara1.png