STARAČKE PJEGE I FLEKE SU NESTALE SA LICA: Evo Kako Da Ih Očistite Sa OVOM SMJESOM!

Uncategorized

Ukoliko ste se umorile od pudera i podloga, predlažemo vam da ovim jednostavnim načinom očistite svoje lice i izbijelite kožu.

Vitaminska doza za lice i kožu

Ako želite da imate čistu i njegovanu kožu lica, sa divnom teksturom, predlažemo vam da uzmete šaku bobica. To mogu biti ribizle, aronija, brusnica, borovnica, godži bobice, maline (bilo koje bobičasto voće). Istisnite sok iz bobičastog voća i njime natopite gazu. Gazu stavite na lice i držite je tako 15 minuta. Poslije isperite lice toplom vodom i namažite hidrantnom kremom.

Soda bikarbona

1 kašičica sode bikarbone, 1 kašičica vode.

Pomiješajte ove sastojke i napravite pastu. Laganim, kružnim pokretima nanesite kožu na dijelove pigmetacije koje želite da uklonite. Isperite kožu mlakom vodom.

Pavlaka i limun

Pavlaka i sok od jednog limuna.

Izmiješajte ovu kombinaciju dok ne dobijete ravnomjernu smjesu koju ćete nanijeti na kožu lica. Ostavite da djeluje 15 minuta, a onda isperite lice mlakom vodom.

Bijeli luk za bijeljenje kože lica

Jedan čen bijelog luka očistite i presjecite ga nožem na pola. Premažite lice tim rasečenim dijelom čena bijelog luka, 3 do 4 puta. Ostavite da djeluje pa isperite kožu.

Bijeli luk će ukloniti i bradavice, ali izbrisati i staračke pjege. Vodite računa jer je mnogo ljudi alergično na bijeli luk, tj. njihova kože može izuzetno burno da reaguje.

Izvor: Stil.kurir.rs

Leave a Reply