Srpska Pevačica Imala Blistavu Karijeru Pred Sobom, A Onda Se Udala Za POZNATOG Sportistu: ZABRANIO JOJ DA RADI, Morala Je Otići Odavde – EVO Gde Se Nalazi I Kako Izgleda DANAS (FOTO)

Uncategorized

Zvezde Granda iznjedrile su veliki broj uspješnih pjevača do sada, a tako smo se i uvjerili da je Balkan prepun uspješnih mladih ljudi koji imaju izvanredan talenat za pjevanje. Veliki broj njih uspio je i ostvariti dobru karijeru unutar produkcijske kuće „Grand“ za koju su potpisali ugovore. Starije generacije zasigurno se sjećaju kako su nekada izgledali Milica Todorović, Darko Lazić, Aleksandra Prijović i druga velika imena koja su proizašla iz ovog takmičenja.

Među poznatim takmičarima bila je zasigurno i Silvija Nedeljković. Ona je bila dio Zvezdi Granda još 2007. godine, kada je napravila veliki bum u karijeri i postala poznata, ne samo zbog svog izvanrednog glasa nego i harizme i jednostavnosti. Ona je nakon ovog takmičenja postala veoma popularna pa je čak sa kolegom Nemanjom Stevanovićem vodila ovu emisiju kasnije, te su bili jedan od najzabavnijih parova. Međutim, Silvija je nakon nekog vremena odlučila da se povuče od svega i udala se za bivšeg golmana Crvene Zvezde Sašu Stamenkovića.

Silvija je imala nekoliko hitova i svi su mislili da će napraviti odličnu karijeru, ali je ona ipak odlučila da se posveti porodičnom životu. Oni se sada nalaze u Bakuu, a ona je kazala kako zaista uživa tamo i da određeni dijelovi imaju ambijent gradova poput Majamija i Dubaija. Ona se također ostvarila i kao majka te kaže kako uživa u toj ulozi, a što se tiče pjevačke karijere, odlučila je da ju zamrzne do daljnjeg.

Leave a Reply