SRPKINJA Unajmila DETEKTIVA DA RAZOTKRIJE Dečka Svoje Kćerke: Kad Vidite Šta Je Otkrila, Život Će Vam Se Zgaditi – Ona Doživjela NERVNI SLOM (FOTO)

Uncategorized

Roditelji uvijek žele samo najbolje za svoju djecu, toga smo svi svjesni, i trude se uvijek da im obezbjede sve najbolje, pa tako i kada odrastu, roditelji se brinu oko njihovih životnih izbora, pogotovo kada je u pitanju partner ili partnerica. Nekada roditelji čine i više nego što treba, pa je tako jedna majka otišla toliko daleko da je unajmila detektiva kako bi istražila dečka svoje kćerke.

Naime, jedna žena je objavila post na društvenoj mreži Tviter gdje je napisala kako je njena drugarica kazala nešto što ju je šokiralo. Navodno, momak njene kćerke je iz Užica, a ona je saznala da tamo ima stotinu „prikrivenih Roma“, za koje niko ne zna da su Romi. Ona je zatim odlučila unajmiti privatnog detektiva iz Kraljeva, kako bi razotkrila momka svoje kćerke i to je i učinila. Naime, ona je saznala da su svi sa majčine strane Romi i šokirala se totalno. Ova korisnica Tvitera je na kraju napisala pitanje: „Da li biste vi gledali ravnodušno, da vam se kćerka ili sin zabavljaju sa Romkinjom ili Romom?“

Ovaj post izazvao je lavinu reakcija i komentara, a mnogi su upravo osudili ovakav čin, te ukazali na to kako je takav postupak čak i rasistički. Mnogi su sklapali i šale na račun svega toga, pa su okrivili 5g mrežu za to, dok su drugi bili veoma ljuti zbog takvih ispada kao kod gospođe,  pa je jedan korisnik napisao „debili su među nama. A ne mislim na „prikrivene“ Rome naravno.“  Šta vi mislite o ovakvim situacijama, da li biste vi išli toliko daleko za svoje dijete?

Leave a Reply