Snimak iz bolnice u SRBIJI će vas ZAPREPASTITI: „Ajde baba bre!“ odzvanja hodnicima, OVAKO NEŠTO JE NEDOPUSTIVO! (FOTO/VIDEO)

Uncategorized

Danas u vrijeme društvenih mreža i mobitela sa kamerom više ništa ne može ostati tajno niti privatno, jer se sve snima i sve objavljuje. Često se čak zna desiti i da ljudi koji se nalaze na snimcima nemaju pojma da ih se snima, pa ako se desi neka nemila scena imaju pravo čak i tužiti zbog nezakonitog snimanja. Ipak, veći je broj onih koji žele da se snimaju i žele da nasmiju ljude, ali im isto tako prija i malo popularnosti.

Čini se kako se tako nešto upravo desilo u Srbiji u jednoj bolnici. Naime, iako je današnja situacija sa koronom i više nego alarmantna i uzrokuje nervozu, stres, tjeskobu i strah od nepoznatog, nekada se jednostavno mora pronaći način da se malo i razonodi i zaboravi na brige. Naime, u jednoj srbijanskoj bolnici odlučili su ubiti vrijeme tako što se doktori i pacijenti zajedno zapjevali po neku pjesmu. Prva na repertoaru im se našla ni manje ni više nego Jadranka Bajraktarević sa svojom pjesmom „Tvoja noć i moja zora“. Medicinsko osoblje je bilo u potpunosti obučeno u zaštitna odjela, dok su pacijenti ležali svako na svom krevetu.

Kada je pjesma krenula, starica sa kreveta je počela dizati ruke, a onda su svi krenuli u hor. Hodnikom je odzvanjalo „Ajde baba bre, idemo,opsa!“ Ovakve scene nasmijale su mnoge, a sigurno su dobro došle i umornom medicinskom osoblju koje se moglo opustiti barem na par minuta i zaboraviti na sve nedaće koje su ih snašle ovih nekoliko mjeseci. Video i atmosferu možete pogledati OVDJE

Leave a Reply