Skandal na estradi: ONA JE ISTROŠENA PROTUVA I TREĆEDOBNA ŠTRUMPFETA: Lukas nije štedio uvrede na račun Brene, OVAKO NEŠTO ne bi uradio ni najgorem neprijatelju!(FOTO)

Uncategorized

Već je dobro poznato da Lukas nikako nije u dobrim odnosima ni sa Jelenom Karleušom ni sa Lepom Brenom, iako su svo troje svojedobno bili veliki prijatelji i imali samo riječi hvale jedni za druge. Sve je eskaliralo prošle godine, kada je Lukas prozvao žestoko i jednu i drugu, a pogotovo se obrušio na Brenu. Aca Lukas inače je jedan od najpoznatijih folk estradnjaka i čovjek koji je napravio ogromnu karijeru na tom polju, ali je isto tako poznat i kao bez dlake na jeziku pa nikome ne ostane dužan.

On je tako za Lepu Brenu jednom rekao kako misli da je ona jedna od najboljih muzičara i najvećih zvijezda na estradi, ali je kao čovjek najgora. On je također izjavio kako će se uvijek svađati sa ljudima koji njega napadaju, pa bilo da su u pitanju čak i njegove bliske kolege. Što se tiče Karleuše, rekao j e da su oni oboje temperamentni i da je u pitanju bio privatni sukob, kao i inače ,te da je ona takva kakva jeste, i misli da je pomela Lukasa, što se po njegovim riječima, nikada ne može desiti.

On kaže kako je i sa Brenom privatni okršaj u pitanju, jer joj nikada neće moći oprostiti što je njegovu bivšu ženu, Sonju, okretala protiv njega. Nakon toga, ona je pokušavala izbjeći Lukasa maksimalno, pa je čak i na jednom festivalu gdje su oboje nastupali, od organizatora izričito tražila da izbjegnu susret njih dvoje, što mu je također zasmetalo.

Leave a Reply