SJEĆATE LI SE KOKE IZ BOLJEG ŽIVOTA? GODINE SU UČINILE SVOJE: Evo kako ona danas izgleda (FOTO)

Uncategorized

Jelica Sretenović bila je toliko odvojena Kokinim ulogom u “Boljem životu” da je pojedinci zapravo tako zovu, a ipak, kad je sve rečeno, odgojena na nekoliko događaja, nikada nije odobravala.

Jelica Sretenović je dosledno shvatala da će biti zabavljač, pa je ignorisala srednju školu tačno u svetlu dogovora za prijem u FDA.

– Bila sam sigurna do te mjere da ću se provući kroz selekcijski test da nisam uzela u obzir naknadni izbor. Isto sam tako dobio šamar od sekretara škole. Raspitao se da li sam tipičan i rekao da teško može da zamisli kako izlazim, a naknadnu ocenu još nisam završio – recenzirao je jednom Sretenović.

Bilo kako bilo, Jelicu ništa nije moglo zaustaviti, pa dok su njeni prijatelji išli u treći razred srednje škole, pretvorila se u manjak.

– Bilo je slično suludo kao i danas. Počeo sam od rane emisije u Domu omladine, do diskoteka koje su u tom trenutku bile najviše utemeljene! Vraćali smo se kući u četiri prema početku dana! Zaista, sve sam to “radila” do svoje 18. godine, otkako sam stigla sa 19 godina – cerekala se zabavljačica, prenosi Express, otkrivajući da je njena bolja polovina Miloš Sretenović zaista bio pratilac škole njene tetke.

– Dolazio je po tetu da zajedno idu na nastavu i on me je u sve svrhe gledao kako se razvijam. U trenutku kada su imali 16 godina, ja sam imao pet godina, odnosno u trenutku kada su krenuli na fakultet, bio sam prvak srednje škole. Uprkos činjenici da smo se poznavali od ranije, naše okupljanje nakon svake od tih godina bilo je proždiruće, trenutno obožavanje. Bilo nam je super godinu dana. Miša je bio pravi čovjek, radio je u gradskoj skupštini i obično je izlazio u restorane. U trenutku kada sam trebala u diskoteku, i on je pošao sa mnom. Poludim, poludim, a on sjedi i zastaje, a u nekim se slučajevima samo prekriži. Miša je bio izvanredan! – rekla je tada Jelica s dijelom sentimentalnosti za svog pokojnog supružnika.

Tokom treće godine pregled je ostao u alternativnom stanju, ali odlazak na adrese prestao je tek deset dana prije porođaja.

– Ana je začeta u aprilu, a u maju je bio test glume od treće godine. Bio je to istinski i širok test. Očigledno sam izašao na test i dobio devetku, u svakom slučaju iz ambulante za porođaje! Nebo je granica – skrenula je pažnju Sretenović, dodajući da ju je njen značajan drug požrtvovno podržao u svim predanjima, čak i u onim zbog kojih joj često nedostaje iz porodične kuće.

Oboje su kasnije dobili još jednu djevojčicu Olju.

Leave a Reply