SADA JE ZGODAN I ČUPAV, A NEKAD JE LIČIO NA VUČIĆA: Kad Vidite Slike OČI ĆE VAM STATI, KO BI REKAO?

Uncategorized

Učešće u “Zvezdama Granda” može potpuno da promijeni život takmičara i da ga motiviše da pokaže svoj maksimum u svakom smislu.

O pojavljivanju Žarka Madžića (24) na velikoj sceni i njegovom nastupu u trećem krugu prošle subote još uvijek priča cijeli region.

Talentovani pjevač iz Beograda imao je dugu raspuštenu kosu i novi imidž tako da ga mnogi odmah nisu prepoznali.

foto: Grand online

Kad je tokom nastupa skinuo jaknu i pokazao mišićavo tijelo, mnoge djevojke su ostale bez daha. Jelena Karleuša nije mogla da vjeruje svojim očima, a poručila mu je da je mnogo dobar frajer.

“Sitnice te dijele da budeš zvijezda i da budeš ništa. Upravo rad i trud će te dovesti do onoga što želiš. Ti stvarno izgledaš kao holivudski glumac Džejms Momoa, prelijep, prezgodan, talentovan. Po prvi put ovdje može ozbiljno da se desi da dobijemo jednu zvijezdu”, rekla je Jelena.

Međutim, Žarko je prije samo dvije godine kad se pojavio u takmičenju izgledao potpuno drugačije. Njegovao je imidž kulturnog, pristojnog momka kratke kose i poslovnog stila oblačenja.

foto: Grand online

Tada su mu članovi žirija rekli da liči na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Pogledajte:

Iako se čini da je Žarko do ovakve promjene došao u kratkom vremenskom periodu, pjevač trenira aktivno već 16 godina odbojku i uporedo ide u teretanu.

“Trenutno se trudim da idem pet puta nedeljno na trening i da mi vikend bude slobodan da odmorim lijepo. Kosu sam želio oduvijek da pustim i prije tri godine sam se odlučio na to. Nisam tip koji voli da trči više radim vježbe sa opterećenjima”, otkriva Žarko za “Grand online” svoj recept.

Na pitanje da li bi se bavio glumom s obzirom da ga je Jelena Karleuša uporedila sa holivuskim glumcem kaže: “Ples mi nikako ne ide, ali mislim da bi mi gluma legla. Mislim da bi mogao da se oprobam u glumi jer se njom bavim na časovima pjevanja”.

Leave a Reply