PRVA SLIKA SA SNIMANJA SERIJE O JELENI MARJANOVIĆ: Glavna glumica Milica Pavlović, A EVO KO ĆE GLUMITI JELENINU MAJKU! (FOTO)

Novosti

Milica Pavlović pokazala je kako izgleda kao Jelena Marjanović, koju glumi u seriji “Pevačica”! Folk zvezda uveliko snima ovu krimi-dramu, koja je inspirisana ubistvom nekadašnje učesnice takmičenja “Zvezde Granda”.

Na društvenim mrežama postala je hit fotografija Pavlovićeve u društvu glumca Miloša Petrovića Trojpeca.

– Jučerašnji dan proveli smo u Begaljici, gde smo snimali nekoliko scena. Milica je na set stigla dobro raspoložena već u sedam ujutru. Odmah je ušla u šminkernicu, a potom je imala pripreme za kostim. Sat i po kasnije pridružila se ekipi u jednoj kući, gdje su njene kolege uveliko snimale. Savršeno se uklopila, svi su je odlično prihvatili. Mala je opasna, biće velika glumačka zvijezda – priča izvor sa seta.

Glumac Miloš Petrović Trojpec, koji glumi inspektora Andrića, snimio je selfi sa glavnom glumicom.

368354-18-milica-pavlovic-iff

– Milica i ja nismo imali zajedničkih scena, ali vam mogu reći da se ona odlično snalazi. Fotka je nastala spontano i drago mi je što zajedno učestvujemo na ovom projektu. Moj partner u seriji Igor Đorđević i ja rasvetljavamo razne zločine. Juče smo snimali scenu u kojoj hapsimo jednog bijelog maga – kaže Trojpec za Informer.

Reditelj serije je Miloš Kodemo, a pored Milice, glavne uloge tumače i Zlatan Vidović, Miloš Timotijević, Nataša Ninković… Prva sezona serije imaće 12 epizoda, a premijera se očekuje sljedeće godine na televiziji Pink.

Branka Pujić će u seriji “Pevačica” igrati Zoricu Krsmanović, majku ubijene pjevačice Jelene Marjanović! Ekipi serije se pridružila i Danica Maksimović. Ona igra stilistkinju koja će voditi računa šta će takmičarke nositi u muzičkom takmičenju “Superglas”, koje je nalik “Zvezdama Granda”. Ona će zapravo oblačiti Milicu Pavlović i njenu najveću rivalku u tom takmičenju Jelenu Grujičić.

(informer.rs)

Leave a Reply