POZNATA Srpska Pevačica OBRUKALA Srpsko Pravoslavlje: Skinula Se GOLA Nasred Crkve, A Onda Uradila OVO – SRBI BESNI! (FOTO)

Zdravlje

Poznato je da danas veliki broj pjevača pokušava da se takmiči oko toga ko će imati bolji, izazovniji spot a i inovativniji, jer su se ljudi poprilično zasitili već svega. Sada to ipak vrlo često zna i preći granice ukusa, pa bismo mogli kazati da neki znaju otići baš u negativnu krajnost. Obzirom da sada izlazi jako puno pjesama i spotova, razumljivo je da je teško naći više neku novu ideju, ali neki pak pretjeraju u tome.

Naime, poznata pjevačica i Zvezda Granda, Milena Ćeranić, nakon duže pauze je odlučila snimiti novu pjesmu „Šefica“ i spot za tu pjesmu. Iako ona u tom spotu izgleda zaista besprijekorno i fantastično, čini se kako nisu svi baš imali riječi hvale za taj spot. Naime, ono što je izazvalo bijes kod većine komentatora jeste činjenica da se Milena u spotu pojavljuje polugola u historijskoj crkvi Arača, koja je ujedno i spomenik kulture vrlo značajan za Pravoslavnu crkvu, ali i samu državu. Ono što ih je najviše razljutilo jeste Milenino nepoštivanje vjere, kulture i običaja, jer postoji veliki broj kadrova u kojima ona sjedi u fotelji polugola, dira se po grudima i puši nargilu.

Ljudima nije jasno kako je ona uopšte dobila dozvolu za takve stvari obzirom da je crkva pod nadzorom Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Zrenjaninu. Mediji su tražili odgovor na to pitanje upravo u Zavodu, odakle su kazali kako su oni izdali odobrenje za snimanje oko Arače, ali ne i unutar crkve i da nisu znali za to. Da li će Milena morati odgovarati za to, još uvijek nije poznato.

Leave a Reply