PORODICA ODLUČILA, EVO KADA I GDJE ĆE SAHRANITI ISIDORU: Tražila Je ŽURKU U BIJELOM, A Sada Se Porodica OGLASILA

Uncategorized

Poznata spisateljica Isidora Bjelica 5. avgusta je izgubila dugogodišnju, najtežu bitku sa opakom bolešću, a njena porodica, prijatelji, kao i svi oni koji su je poznavali potreseni su zbog njenog odlaska.

Isidorin sin Lav Pajkić otkrio je kada i gdje će biti sahranjena Isidora.

“Veoma je teško organizovati sahranu u vrijeme epidemije… Komemoracija će biti održana u subotu u 12 časova u maloj sali Sava centra, dok će sahrana biti istog dana, a moja majka biće sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju”, otkrio je Lav Pajkić.

82498-isidora-bjelica-ff

Isidora Bjelica je preminula u Beogradu u sredu, 5. avgusta u 52. godini od raka, a iza sebe je ostavila supruga Nebojšu Pajkića i decu Lava Grigorija i Vilu Evangelinu. Autor je više od 40 knjiga posvećenih različitim generacijama, i autor više pozorišnih komada i radio drama, piše Pink.rs.

Od nje su se oprostile brojne poznate ličnosti, a pjevačica Zorana Pavić je otkrila i jednu od posljednjih Isidorinih želja.

– Čuvam tvoju poruku…”pingvi, kada odem..organizuj neku žurku u bijelom..znaš me, nisam ti ja za tu neku tugu i prenemaganje”……održaću obećanje, biće žurka u bijelom kada tvoja izmrcvarena duša bude “na sigurnom”… a ti nam namigni ispod nekog ludog šešira da je sve u redu i da više ništa ne boli… Neponovljiva moja pingvi… Anđeli ti sve rane zaliječili, stoji u objavi, prenosi Alternativna.

Leave a Reply