PISMO ISIDORE BJELICE ZA KĆERKU VILU: Pogledajte Šta Piše, “Znaš Koliko Me Boli Da Si Posljednje Četiri Godine…”

Uncategorized

Isidora Bjelica nas je danas napustila, u 52. godini, a za sobom je ostavila sina Lava, kćerku Vilu i supruga Nebojšu Pajkića.

Za kćerku Vilu Isidora je bila posebno vezana, a jednom prilikom joj je čestitala rođendan porukom koja slama srca.

  • Mila moja tufnice, srećan ti 15. rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe… Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge djevojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sjedila na hemioterapijama,a li mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam donio srećan život u zdravlju i izobilju. Naučile smo obe da u ovom krhkom palom svijetu satkanom od nesavršenstva nema jače sile od ljubavi. Naučile smo da je sve prolazno i nestaje, a samo ona postaje jača sa svakom nevoljom i nesrećom. I zato budi radosna i spokojna, djevojčice moja, voli te tvoja mama najviše u svim svjetovima – napisala je Isidora tada.

Podsjećamo, Isidora je rođena 10. decembra 1967. godine u Sarajevu. Ona je 1986. godine objavila svoju prvu knjigu pod nazivom „Prvi probuđeni“ za koju je dobila nagradu Književne omladine Jugoslavije, a nakon toga bestseleri su se nizali.

Leave a Reply