OVIH 5 STVARI SVAKI MUŠKARAC MRZI NA SVOJOJ ŽENI: Posebno broj 4. ZBOG TOGA SE NAJČEŠĆE I RAZVODE

Uncategorized

Muškarci ne mare za određene stvari u vezi sa svojim saučesnicima, ali ipak ih neće pokušati obavijestiti.

O tome se radi:

1. U trenutku kada bi radije ne izjavili u čemu je problem

Dame obično kad puknu neće otvoreno reći šta je on prekršio. Oni ih trebaju shvatiti i opravdati se za to.

Problem je u tome što su redovito nesvjesni onoga što rade i što im trebate napomenuti što zamućuju s obrazloženjem što inače neće razumjeti.

Neupitno je bolje to odmah shvatiti, umjesto da im dopustite da razmisle o čemu se radi s obrazloženjem da možda nećete dobiti ono što očekujete.

2. Ranjivost

Ono što ih zapravo živcira je tačka u kojoj je njihov saučesnik nepouzdan i neprestano traži nesavršenosti u sebi. U svakom slučaju, kada nemate sigurnost, demonstrirajte to.

3. Nepoštivanje

U nekim slučajevima se dogodi da ih saučesnici zanemaruju, da otkriju vrijeme za sve osim njih. Pod jednakim uvjetima, niko od nas ne voli biti otpušten, čak ni oni.

4. Želja

Stvaranje zavidnih scena i gledanje problema u kojem on ne postoji obično vas ne podržava. U slučaju da pretjerate u želji, ne vjerujete toj osobi, u tom bi trenutku iz kojeg razloga rekli da ste s njom?

5. Ujednačeno urlanje, kontrola

Ne možete predvidjeti da bi vaš saučesnik trebao biti s vama stalno. Stalnim urlikanjem, obraćanjem, jednostavno ćete ga ukloniti sa sebe. Sjetite se da saučesnik nije glavni značaj vašeg života. Umjesto da ulažete u kontrolu energije, idite na zabavu, prijatelje i porodicu.

Leave a Reply