OVE ŽENSKE NAVIKE SE GADE MUŠKARCIMA: Svaki Će Pobjeći Od Vas AKO OVO RADITE! ODMAH PRESTANITE

Uncategorized

Kada opuštenost pred partnerom prelazi granicu..

Nakon što prođe stidljiva faza upoznavanja, polako počinjemo da se opuštamo.

Ali, kada postaje previše? Nekoliko muškaraca koji su u dugogodišnjoj vezi otkrili sunajodvratnije stvari koje radi njihova partnerka!

– Na javnom mjestu cijedi bubuljice! Na primjer, sjedimo u separeu u restoranu, stigne hrana, a ona bulji u ogledalo pored i istiskuje gnoj iz bubuljice! Odvratno!

– Moja bivša je svaki put obmotala tampon ili uložak u toalet papir, pa ostavila pored wc šolje ili na lavabou. Nije mi jasno zašto nije mogla da ga baci u kantu?!

– Kad je glasno puštala gasove.

– Kad čupa dlačice s brade ispred mojih očiju.

– Moja bivša je stalno grizla nokte. To mi je uvijek bilo odvratno.

– Totalno zasvinji auto. Ostavi unutra papire, smeće, ostatke jela… Nakon nekog vremena sve se to usmrdi.

– Ljeti hoda bosa gdje god stigne, pa čak ponekad kad smo u gradu skine sandale i hoda bosa po kafiću, u prodavnici… Nije mi jasno kako to neko može da radi.

– Ponekad nakon nužde ne opere ruke.

Neke stvari muškarci jednostavno ne vole, kako kod svojih partnerica, tako i kod ženskog roda općenito.

I ne, ne govorimo samo o izgledu, nerviraju ih i određena ponašanja i navike.

Previše šminke: Možda samoj sebi i svojim prijateljicama izgledaš fantastično s hrpom pudera i tekućim ružem u boji patlidžana, ali ako već ne možeš bez make upa dečki sugeriraju da on bude neutralan. I dalje vrijedi pravilo da bi voljeli zaspati i probuditi se pored iste osobe.

Prevelike promjene u izgledu: Duga kosa boje meda drastično je skraćena i obojena u žarko crveno? Muškarcima se to možda neće svidjeti jer te upoznao kao jednu osobu i kao takvu te želi. Također, drastične promjene poput estetske operacije (možda im se svidi povećanjae grudi, s time nemaju toliko problema) su isto veliki ne, ako se njih pita.

Tračanje: Ova ružna ljudska osobina najčešća je u ljudi koji nemaju samopoštovanja i muškarcima to stvarno nije seksi. Kada pomisliš da bi mogla nešto zlobno reći o nekome, radije preskoči. Oboje ćete biti sretniji, a i u njegovim očima ćeš biti ljepša.

Ne imati život: “No life” sindrom je čest među ženama koje polako ulaze u ozbiljniji odnos. Češće muškarci na glas kažu kako trebaju prostora, vrijeme s dečkima, na utakmici i sl., no i mi trebamo svoj prostor i život izvan odnosa. To je zdravo i sa nas kao osobu i za vezu.

Previše isticati svoja dostignuća: Koliko god muškarcima nisu privlačne žene koje su vezane za njih i nemaju svoje interese, isto im smetaju i žene koje pretjerano ističu kako su jako samostalne i uspješne! Da odmah razjasnimo, vole oni kada smo uspješne i jako nas podržavaju u tome, ali kada nam smisao života postane poslovno natjecanje nakon kojeg se samo želimo hvalisati, to im više nije toliko atraktivno.

Ružno govoriš o bivšem: Ako si izašla iz veze na koju nemaš lijepa sjećanja i konačno uđeš u odnos koji je kvalitetan, drago im je zbog toga. No, ako imaš potrebu ružno pričati o svom bivšem partneru, novog muškarca u tvom životu to može odbiti.

Negativnost: Ne kažemo da 0-24 moraš gledati svijet kroz ružičaste naočale, ali nitko ne voli konstantno negativne ljude koji u svemu vide crno. Pa pogledaj oko sebe. Imaš li prijateljicu koja je vječito nezadovoljna i nekako sve češće pokušavaš izbjeći kave s njom jer će te udaviti svojim (uvijek istim) jadikovkama. Čak i kad te nešto muči, prokomentiraj to kratko s njim, bit će ti lakše, možda dobiješ i kakav koristan savjet, a onda zaboravi.

Uspoređivanje i natjecanje s drugim ženama: Svi znamo da je žena ženi vuk, najveći neprijatelji i tko zna što sve ne. Srećom, živimo u vrijeme kada se možemo natjecati na toliko mnogo razina, a na kraju sve završava na komparacijama oko izgleda. “Ima li ona bolje/veće/manje od mene?”, su pitanja kojima na dnevnoj bazi umaramo muškarce dok se uspoređujemo s drugim ženama.

Uvijek se slažeš s njim: Doista se mogu naći dvije srodne duše koje imaju iste hobije, poglede na život, posao, budućnost i obitelj, ali da baš o svemu imaju isto mišljenje? Doista zvuči nevjerojatno! Štoviše, njega će početi živcirati u nekom trenu ako se baš u svemu složiš s njim.

Izgladnjuješ se: I dalje stoji da ljubav ide kroz želudac, što većina parova na početku veze shvati jako doslovno pa se počnu debljati. Ipak, postoje i krajnosti, a to su cure koje jednostavno odbijaju jesti pred svojim novim partnerom kako bi mu dokazale – što? Da su jako vitke zato što ne jedu?

Imaš tipične hobije: Kuhanje, čitanje knjiga, šetnje sa psom su tvoji odgovori na pitanje kada te pita koji su ti hobiji? To nisu baš hobiji, to je više nešto što svi rade u slobodno vrijeme. Više ćeš ga fascinirati ako kažeš da voliš npr., kukičanje u slobodno vrijeme!

Party zvjerka: Dolaziš doma u 5 ujutro, a na sebi imaš mješavinu miomirisa – duhana, dima, alkohola, i još ponečeg? Ne osuđujemo, to je tvoj život i ako te to opušta, sve u redu. Ipak, većini muškaraca partijanje do zore ne može biti seksi i teško se mogu vidjeti u dubljem odnosu s takvim ženama..

Potiskivanje seksualnosti: Davno su prošla vremena kada su žene morale biti tihe, šutljive i čekati da muškarac napravi prvi korak. Ako glumiš nedodirljivu divu, to im je možda privremeni hype. No, ne funkcionira na duge staze. Većina muškaraca nema ništa protiv toga da na napraviš prvi korak ili da u potpunosti preuzmeš inicijativu

Leave a Reply