Ova Biljka UBIJA 14 Vrsta Raka I 13 Različitih Infekcija! Zašto Je Doktori Ne Preporučuju?

Zdravlje

Holistički doktori i doktori širom svijeta znaju da češnjak pruža izvanredne zdravstvene beneficije. Donosimo vam listu bolesti koje se mogu uništiti s češnjakom zbog njegovih jakih svojstava u borbi protiv infekcija.

Pomaže kod:

Klebsiella infekcija
Meticilin Staphylococcus aureus otporan na meticilin (MRSA)
Aflatoxicosis povezan s mikotoksinima
Drozd (rast gljivica u usnoj šupljini)
Kvasac infekcije
Mycobacterium tuberculosis, Clostridium infekcija otporna na više lijekova
HIV-infekcije
Vibrio infekcije
Pseudomonas Aerigonosima
Streptococcus infekcije – Grupa 3
Herpes Simples 1 & 2, parainfluence tip 3
Citomegalovirus infekcija
Mnogi ljudi su koristili ovu biljku za liječenje raka. Čak je i Hipokrat savjetovao konzumiranje velike količine češnjaka zgnječenog, za liječenje ove bolesti.

Prema podacima koji su pohranjeni u literaturi Medline, češnjak je vrlo važan za liječenje ili prevenciju više od 150 zdravstvenih problema kao što su akumulacije plaka, trovanja živom, oštećenja DNA, rak, dijabetes i druge.

Jedna studija je pokazala da je češnjak dobar za 167 zdravstvenih problema, ali većina istraživanja ukazuje na ulogu češnjaka u liječenju i prevenciji kardiovaskularnih bolesti i raka, koji su glavni uzroci smrti.

Doktori propisuju lijekove za zdravstvene probleme, ali vi sami ste odgovorni za svoje zdravlje i trebate naučiti kako koristiti ono što nam daje priroda i ostati zdravi. Sada kada znate ovo o češnjaku, trebate ga uklopiti još više u svoj način ishrane. (pozitivno.ba/foto:print screen pozitivno.ba)

Leave a Reply