Osetila Je Mučninu I Odmah Otišla U Bolnicu, Ono Što Su Doktori Izvukli Iz Stomaka Je ŠOKIRALO SVE!

Zdravlje

Uz pomoć specijalnih cevi i instrumenata, medicinsko osoblje izvelo je nesvakidašnji zahvat i doktor je iz usta žene konačno izvukao – zmiju.

Zmija duga skoro metar i po izvađena je iz usta jedne Ruskinje. U usta žene, zmija je najverovatnije ušla dok je spavala u dvorištu svoje kuće u Dagestanu. Za sada neimenovana žena se, pošto se probudila, osećala vrlo loše i pozvala je hitnu pomoć. Prebačena je u bolnicu i posle osnovnog pregleda, odmah je stavljena pod opštu anesteziju.

Uz pomoć specijalnih cevi i instrumenata, medicinsko osoblje izvelo je nesvakidašnji zahvat i doktor je iz usta žene konačno izvukao – zmiju. Lekari najpre nisu znali šta su izvukli iz tela žene, ali je jasno koliko su bili iznenađeni kada su shvatili da je reč o zmiji.

Neki od članova medicinskog tima koji su učestvovali u zahvatu su vrisnuli kada su videli koliko je zmija dugačka. Izvađenu životinju odložili su u kantu za medicinski otpad, ali nema izveštaja o tome da li je zmija još živa, koje je vrste, i koliko je dugo bila u telu žene. Zdravstveni zvaničnici u Dagestanu nisu komentarisali slučaj.

Meštani sela Levasi, koje ima oko 11.000 stanovnika, u kojem se desio incident, kažu da se ovako nešto skoro nikada nije desilo, dok neki stariji građani ipak savetuju mlade da ne spavaju napolju zbog opasnosti od zmija. (srbijadanas.com/foto:print screen srbijadanas.com)

Leave a Reply