Onkolozi sigurni: Ovaj prirodni napitak značajno pomaže u lečenju raka!

Zdravlje

Onkolozi sigurni: Ovaj prirodni napitak značajno pomaže u lečenju raka!

En Kameron je uspela da izleči rak u četvrtoj fazi samo sokom od šargarepe, bez hemoterapije, zračenja i promena u ishrani. Nakon operacije raka debelog creva u trećoj fazi, situacija se pogoršala i rak je krajem 2012. metastazirao na pluća, čime se našla u četvrtoj, terminalnoj fazi bolesti.

Preporučili su joj hemoterapiju, bez obzira što joj nije mogla produžiti život. Ona je to odbila, a kako je proučavala alternativne metode lečenje, naišla je i na podatak o Ralfu Kolu, koji je izlečio svoj rak ispijanjem 1,5 l soka od šargarepe dnevno.

Tako je započela svoj put ozdravljenja, ispijajući istu količinu. Jedina promena kojuje uvela u svoj život je ovaj sok.

U januaru 2013., nakon osam nedelja svakodnevnog ispijanja soka, CT je pokazao da su kancerogeni tumori prestali da rastu, došlo je do malog smanjenja tumora i natečenosti limfnih čvorova. U martu 2013., nema novih tumora, nema natečenih limfnih čvorova, a postojeći tumori se i dalje smanjuju.

U julu 2013., rak je nestao, svi natečeni limfni kancerogeni čvorovi su se vratili u normalu. Nakon osam meseci ispijanja soka od šargarepe, rak je u potpunosti nestao. Njenu priču prenli su svi svetski mediji, ali ona nije jedini primer, ima ih mnoštvo.

Narodna medicina, ali i onkoloziod davnina preporučuje sok od šargarepe, ali i konzumiranje sirove šargarepe u borbi protiv ove opake bolesti. Osim što može da ublaži već nastale posledice, dobra je i kao prevencija od bolesti.

Sok od šargarepe je dobar i u ovim sučajevima:

Poboljšava vid

Sigurno ste čuli da je šargarepa dobra za vid i to je i naučno dokazano. Obilje vitamina A pozitivno utiče na poboljšanje vida.

Ojačava imuni sistem

Ovo je posebno važno tokom sezone virusa. Pored zdrave ishrane, spavanja i sporta, možete piti čašu soka od šargarepe, u kojoj ima mnogo vitamina C, kojeg kao što znate, samo telo nije u stanju da ga proizvede.

Poboljšava stanje kože

Zahvaljujući vitaminima A i C, koža proizvodi više kolagena, što garantuje mladoliki izgleg.

Pomaže u kontroli pritiska

Ako bolujete od hipertenzije, sok od šargarepe će vam definitivno pomoći. Kalijum pomaže u uklanjanju negativnih efekata soli i drži pritisak pod kontrolom, a dobar je i za srce.

Pomaže kod stomačnih problema

Sok od šargarepe je odličanu regulisanju rada creva i uklanjanju gasova.

Smanjuje holesterol

Pored pritiska, sok od šargarepe pomaže u održavanju holesterola, što ima blagotvorno dejstvo na zdravlje celog tela.

Izvor: still kurir

Leave a Reply