ONA JE NAMAZALA VAZELIN PO DEKOLTEU I OTIŠLA DA SPAVA: Ujutro Nije Sebi Mogla Doći Kad Je Videla Šta Joj Se DESILO, Haos (FOTO)

Uncategorized

Koliko puta ste se samo pogledale u ogledalo i osjećale nezadovoljstvo svojim izgledom? Ponekad mislite kako je vaša figura postala bezlična, kako sve visi na vama, da ste dobili na kilaži ili jednostavno da vam se vaše tijelo više ne sviđa? Vjerujemo da vam se to dešava vrlo često, pogotovo onim ženama koje su se porodile. Naime, da li znate da zapravo vrlo često može da se desi da mislite sve gore navedeno na sebi, a da je problem zapravo najveći u grudima?

Sigurni smo da mislite kako to nije moguće, ali istraživanja su pokazala da veliki broj žena zapravo nosi pogrešan donji veš, odnosno brushaltere, koji ne pašu ni veličinom korpi ni širinom, pa tako često možete izgledati nezgrapno u njima, a ako uzmete premali brushalter onda vas sve stišće i kipi, pa izgleda još gore. Zapravo nismo ni svjesni koliko taj segment utiče na naše čitavo tijelo i držanje, a upravo zbog toga ne bi trebali kupovati jeftin donji veš. Bolje je imati tri brushaltera koja su visoke kvalitete, nego 10 njih koji vam nisu nizašta. S druge strane, jedna žena je našla prirodni recept za podizanje grudi koji bi zapravo malo kome pao na pamet.

Naime, gospođa je jednom slučajno umjesto kreme namazala vazelin, i legla u krevet. Sutradan kada je ustala osjećala je blago zatezanje, ali je vidjela da na mjestu gdje joj stoji krema, zapravo stoji vazelin. Obzirom da je osjetila neki efekat, ona je nastavila mazati vazelin, a nakon par sedmica grudi su se podigle i učvrstile, tako da sada želi sa svima podijeliti ovaj recept.

Leave a Reply