O NJOJ SVI GOVORE ‘NAKON DVA ANTIBIOTIKA KOJA MI NISU POMOGLA ČASNA SESTRA IZLIJEČILA ME OVIM JEDNOSTAVNIM RECEPTOM!’

Zdravlje

Časna sestra tvrdi da ima lijek z gotovo sve bolesti!

Ovo je recept od časne sestre iz Posušja, koja stotinama godina nakon svete Hildegarde, prve katoličke liječnice, lijekovima iz prirode liječi sve bolesti.

Časna sestra Ljubica Bernardica Kovač poznata je u Hrvatskoj i u BiH zbog svoje neizmjerne povezanosti s ljudima i biljem za koje tvrdi da može izliječiti baš sve bolesti. Nakon što je jedna žena spašena o Echerichie coli kojom se zarazila tijekom trudnoće i nakon što dva antibiotika uopće nisu djelovala, recept časne sestre iz Posušja ju je spasio. Iz zahvale, recept za izliječenje objavljen je javno kako bi pomogao svima onima kojima je to potrebno.

Priprema: Korjen peršina oprati, pa samljeti na mašinu, a isto tako i limun. Sve ZAJEDNO izmiješati, u to staviti 20 dkg meda i 2 dcl maslinovog ulja. Spremiti u čistu staklenku.
Posluživanje: Uzimati jednu veliku žlicu prije doručka, jednu prije večere, dok se sve ne potroši. Poslije uzimanja lijeka napraviti nalaze. Ako ima još bakterija, lijek ponoviti još jednom dozom.

Poslušajte radio emisiju s časnom Bernardicom koja je tisućama ljudi pomogla na prirodan način izliječiti svakakve, ako ne i sve bolesti;

Leave a Reply