NJEGA SVI ZNATE, Ali Ženu Nikad Ne Pokazuje: RODILA Mu Dvoje Dece I Nestala – EVO KAKO DANAS IZGLEDA, Krije Je K’o Zmija Noge!

Uncategorized

Mili je jedan od najpopularnijih muzičara, kompozitora, lovac na talente, pjevač – šta god vam padne na pamet. On je stvorio neka od najvećih imena na estradi, godinama je sarađivao sa poznatim pjevačicama poput Cece, Jelene Karleuše, ali i brojnih drugih imena, a i stvorio je sam dosta pjevača i pjevačica tako što ih je on pronašao. Jednostavno Aleksandar Milić Mili oduvijek je bio u muzici, pripada muzici i ona mu je dio života jednostavno. Jedno vrijeme imao je svoju grupu Miligram, sa Alenom Ademovićem na glavnom mjestu vokala, a tada je nastala i već kultna pjesma “Kruška” koja se svirala i pjevala na svim mjestima, od narodnjačkih klubova do urbanih kafića.

Ipak, iako je Mili dugo već poznat, malo kada smo imali prilike zapravo čuti nešto više o njegovom privatnom životu.

Naime, Mili je u braku sa svojom suprugom više od deset godina, ali je zaista rijetko imamo prilike vidjeti bilo gdje sa njim, ili općenito u javnosti. Nina, njegova supruga, inače ne voli baš previše da pozira za kamere, ali nekoliko puta smo je imali prilike vidjeti i sve što možemo reći jeste da je Mili pravi sretnik, a to misli i svaki drugi muškarac. Naime, iako mu je rodila kćerku i sina, Nina izgleda perfektno, zategnuto, lijepo, predobro.

Kažu da se jako vole, a da Nina i Mili čine sve kako bi djetinjstvo njihove djece bilo što ljepše, kako bi imali lijepe uspomene. Inače, Nina je od Milija mlađa deset godina, ali su njih dvoje takav par da to niko nikada ne bi ni rekao.

Leave a Reply