NEKAD BILA MEĐU NAJSJAJNIJIM ZVEZDAMA BIVŠE JUGE, Danas Kopa NJIVE: Svi Ostali Zaprepašteni Kada Su Videli Nekadašnju Lepoticu, Život Joj Se Okrenuo Naglavačke!

Uncategorized

Vraćamo se ponovno malo u prošlost i dane kojih se velika većina naših čitalaca još uvijek sjeća, kada je postojala stara garda pjevača i zabavljača koja nas je oduševljavala a čiji hitovi se i dan danas pjevaju po kafićima, slavljima, nastupima i slično. Nažalost veliki broj tih zvijezda nije više tu, otišli su nekim drugim putem, našli su neki drugi život daleko od medija, i cijele te euforije i nedostatka privatnosti. Naime, veliki broj tih pjevača nije mogao ni da se snađe u svim novim pravcima, novoj “modi”, pa su odlučili da se povuku iz svega toga.

Ipak, većina tih koji su se povukli, a posebno kada su u pitanju pjevačice, danas žive prilično luksuznim životima. Naime, većina pjevačica su se udale prilično “dobro” pa neke žive i u inostranstvu te ih stoga ne viđamo u javnosti na našim prostorima. MEđutim, jedna od pjevačica koja je bila vrlo poznata u 90tim i početkom 2000tih bila je Ivana Banfić. Ona je oduvijek pjevala zabavnu muziku ali je uspjela napraviti veliku karijeru od toga i iznenadila je mnoge kada je nestala sa scene. Činilo se da joj ide odlično, pjesme su joj bile dobre, bila je popularna, ali je ona ipak odlučila da se povuče.

Mediji su pisali svašta, te kako je išla na liječenja, kako je prošla svašta, ali Ivana kaže da to nije ništa tačno. Naime, ona je vani vidjela kako ljudi rade nastambe od blata i gline i bila je oduševljena time, a kada je krenula to praviti u Hrvatskoj niko joj nije vjerovao, iako ju je na kraju uspjela napraviti, a pored toga ima baštu i plastenik o kojima se brine.

Leave a Reply