NASTAO POTPUNI HAOS U STUDIJU: Šešelj Udario Po Aktuelnoj MINISTARKI, Svi Zanemeli Kad Su Čuli Kako Je Izvređao Usred Programa! (VIDEO)

Uncategorized

Dr Darija Kisić Tepavčević jedno je od imena koje je postalo vrlo popularno još otkako je zavladala pandemija korona virusom na prostoru Srbije. Naime, ona je ranije bila relativno nepoznata široj javnosti, iako je vrlo cijenjena u medicinskim krugovima kao epidemiolog, a objavila je i veliki broj stručnih radova u poznatim naučnim časopisima. Naime, dr Darija je u novom sazivu vlade dobila i ulogu ministrice za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, što je za mnoge bilo iznenađenje jer su je već vidjeli kao novu ministricu zdravlja.

Predsjednik Vučić ipak je smatrao kako je ministar Lončar obavio dobar posao kao ministar zdravlja pa ga je odlučio ostaviti na toj poziciji dok je dr Darija dobila novu ulogu pored članice Kriznog štaba. Dr Darija sinoć je učestovala u emisiji u kojoj je gost bio i kontroverzni političar Vojislav Šešelj, a između njih je došlo i do burne rasprave. Naime, oni su započeli temu oko obaveze vakcinacije i ljudskih sloboda, a Šešelj je to burno prokomentarisao. Dr Darija je krenula svoje izlaganje kako je veoma opasna prijetnja osoba koja svojim ponašanjem i “činjenjem ili nečinjenjem” ugrožava bezbjednost drugih ljudi, a to su upravo ljudi koji ne žele da se vakcinišu.

Šešelj je odmah prekinuo i rekao da to ne može tako, i da odrasle osobe niko ne može primorati ni na šta, osim da se može odrediti ograničenje ulaska u određene objekte ako nisu vakcinisani. Dr Darija je pokušala da mu proturiječi, ali joj je onda on rekao da nema pojma i da nije za to ministarka, te joj više nije dao ni da progovori.

Leave a Reply