NAJLEPŠA VODITELJKA U SRBIJI HITNO PREBAČENA U BOLNICU: SVE SE DESILO U PAR DANA, Nalazi Se U Teškom Stanju!

Uncategorized

Iako se ljetos najavljivao sličan scenarij ovom koji se sada dešava, većina ljudi nije doživljavala tolliko ozbiljno sva upozorenja koja su dolazila od strane Kriznog štaba. Naime, iako su oni prvenstveno smatrali kako je važno zaštititi se od korona virusa, posvećivali su veliku pažnju i gripi koja baš u ovo vrijeme hara. Međutim, pored toga ove godine se čini kako ima i veliki broj virusnih upala pluća pored toga što je korona virus zavladao u cijelom regionu. Nažalost, u posljednjih nekoliko sedmica stiglo je dosta loših vijesti, prvo o smrti pokojnog Amfilohija, a jučer nas je sve iznenadila vijest o smrti patrijarha Irineja, koji je kao i Amfilohije, preminuo od posljedica uzrokovanih korona virusom.

Sada se oglasila i jedna od poznatih voditeljica u Srbiji, Marija Savić, koja kaže kako je morala u bolnicu zbog zaraze korona virusom, te je odlučila podijeliti kako se osjeća na društvenim mrežama, kako bi upozorila druge ljude na posljedice koje ima. Ona je napisala kako je mislila i sama nekada ranije da je to samo obična gripa, da to nije ništa strašno i tako je govorila i drugim ljudima. Ma to je samo gripa. Međutim, sada se uvjerila da je to nešto potpuno drugačije i moli ljude da se čuvaju.

Marija je kazala kako je zaradila obostranu upalu pluća, test je bio pozitivan, a kaže kako ovakve simptome koje je sada imala nikada nije osjetila prije u životu. Također je kazala da prvih par dana to zaista izgleda kao obična gripa, ali vrlo lako može da vas udari tek nakon nekoliko dana, kada to ni ne očekujete.

Leave a Reply