MLADIĆ SE UBIO, PRIJE SMRTI NAPISAO 1 RIJEČ NA NOVČANICI OD 10 DINARA: Oglasio Se Njegov Otac, “NA KOMPJUTERU SAM NAŠAO…”

Uncategorized

Sina sam sahranio na njegov rođendan – kaže otac N.R. (38) koji je izvršio samoubistvo 30. jula u Barajevu nedaleko od crkve.

Otac kaže da ne zna zašto je njegov sin to uradio, ali da sigurno nema veze niti sa praznikom (N. R. je izvršio samoubistvo na dan Ognjene Marije – prim.aut.), niti sa crkvom.

– Dan ranije otišao je kod bivše djevojke u Barajevo, a šta se tamo desilo ne znam. Imao je dobar posao, nije nam se žalio da ima bilo kakav problem. I da je imao, riješili bismo. Ovo nikako nije rješenje – priča očajni otac i dodaje da bi želio da sazna istinu.

img-20180630-112220-1000x0

foto: Alo.rs

On dodaje da N. R. nije ima pištolj i da ne zna odakle mu ni kada ga je nabavio.

– Kad su ga našli, našli su pištolj, ali i novčanicu od 10 dinara na kojoj je napisao “Oprostite” i moj broj telefona – kaže potreseni otac boreći se sa suzama.

Kaže da je poslije sinovljeve smrti u njegovom kompjuteru vidio da je pokušao da refinansira kredit kod banke, ali da ne zna da li je uspio i koliko je novca imao. Slučaj samoubistva N. R. preuzelo je tužilaštvo, piše Kurir.

Leave a Reply