Marko Iskopao Grob Svog Oca Da Tu Sahrani MAJKU, A Onda Doživio ŠOK: ČOVEK NA RUBU ŽIVACA, Ne Zna Šta Ga SNAŠLO (FOTO)

Uncategorized

Svijet je prepun jezivih priča, posebno su jezive priče o sahranama i raznim neobjašnjivim događajima za vrijeme sahrana i u grobovima. Jedna jeziva priča se dogodila i na ovim prosotirma, možda bi trebali reći ponovo se dogodila. Jer priznajmo nađe podneblje nije strano ludnim zbivanjima.

Naime dotični Marko je doživio šok kada je prije 10 godina sahranjivajući majku u porodičnu grobnicu, umjesto svoga pokojnog oca pronašao tijelo nepoznatog muškarca. Iako se nadležnim putem uradila DNK analiza, koja je navodno utvrdila da tijelo pripada Markovom ocu, on odbija da potpiše taj nalaz, jer kako kaže, odmah je mogao zaključiti da u grobu nije tijelo njegovog oca. Sam način na koji je ovo tijelo sahranjeno mu je govorilo da je u pitanju neko drugi. Ekshumirano tijelo je pripadalo osobi čija se kilaža kretala od 120-130 kg. Pored toga tijelo je bilo zamotano u šatorsko krilo sa vunenim čarapama na nogama.

Marko je, kako kaže, i više nego svijestan načina na koji je on pokopao svoga oca. Ne mora se uzdati samo u svoje sjećane, posjeduje i fotografije same sahrane gdje se može vidjeti da je sahrana izvedena sa sandukom. Pored svega toga, njegov pokojni otac je bio sitnije građe od nekih 60 kilograma. Marko smatra da ga neko pravi budalom, njegov otac nije mogao tek tako nestati. On nije sam u ovoj misteriji, i njegov nećak Goran potvrđuje ovu priču, te ni dan danas ne zna ko je zaista muškarac kojeg su pronašli u grobu Markovog oca. Da li će se ikada rješiti ova misterija, ostaje pitanje.

Leave a Reply