Marina Je Imala 130 Kilograma, Smršala Pa Zatrudnela Sa Bivšim Pastorkom: Sada Je Otkrila Kako Je OSTALA U DRUGOM STANJU I Priredila NOVI ŠOK

Uncategorized

Influenserka Marina Bramaševa iz Slavjanska na Kubanu u Rusiji je u četvrtoj nedelji trudnoće, a da je u vezi sa najstarijim sinom svog bivšeg supruga Aleksejem Šavirinom, 20-godišnjim studentom Vladimirom Šavirinom, saopštila je početkom ove godine.

U borbu sa kilogramima upustila se pre nego što je ostavila supruga, piše “Miror” i ističe da je Marina bila nesrećna sa 127 kilograma težine.

“Sve što me je zanimalo poslednjih nekoliko godina bila je hrana, gojila sam se i samo sam želela da umrem zbog takvog života”, rekla je Marina čija je transformacija trajala dve godine.

O tome kako je smršala, može se pročitati na njenom sajtu, a ona savete naplaćuje.

Dok je još bila u braku, objavljivala je komentare zahvalnosti mužu jer ima strpljenja za nju dok je na dijeti kao i da je “urlala od smeha” gledajući sebe sa najvećim brojem kilograma u životu. Imala je tada 29 godina i bila je maćeha petoro dece.

Iako naplaćuje savete o mršavljenju, poručila je da je ključno da se “usta zatvore i ne jedu lepinje i puter”.

“Dve godine truda i rada, nije lako”, istakla je i savetovala žene da paze na svoj izgled i izgled njihovih partnera ili da se teše onom “on vas voli onakve kakve ste”.

Napomenula je da je muža ostavila pre nego što je počela vezu sa njegovim sinom koji se bio vratio sa studija. Pomagao joj je sa decom, u kuhinji i nabavci namirnica.

Njihova veza izaziva lavinu kritika, a ona još odjekuje rečenica kojom je saopštila da čeka dete sa bivšim pastorkom: “Završila sam sa skrivanjem i želim da znate ovo. Sve je moguće na ovo svetu”.

Marina je danas na Instagramu objavila sliku sa Vladimirom otkriviši da je zatrudnela uz pomoć terapije “Access Bars” (i to posle jedne seanse) koja rešava i finansijske probleme. Rešiće njene probleme sa novcem jer uveliko reklamira ovu metodu.

A “Acess Bar” se “definiše kao set od 32 energetske tačke na glavi koje čuvaju memorisane elektromagnetne komponente svih naših misli, ideja, stavova, uverenja koje smo ikada imali. Laganim dodirom tih tačaka stvara se elektromagnetni naboj koji otpušta ograničenja odnosno energetske ekvivalente prosuđivanja i zaglavljenih misaonih oblika, emocija, uverenja”.

J.M.

Leave a Reply