LJUDI SE POLOMIŠE TRAŽEĆI SKRIVENO VOZILO, SAMO 3% Ispitanika Uspelo: Možete Li Ga Vi Naći Za Manje Od 10 Sekundi? SIGURNI SMO DA NEĆETE USPETI

Uncategorized

Evo nas opet sa jednom vrlo zanimljivom mozgalicom kako biste odmorili malo svoj mozak od svih informacija koje su vam danas prošle kroz glavu. Ovakve zabavne mozgalice i zagonetke zapravo su odličan način da malo odmorite svoj mozak od svih problema koji vas more i da sebi priuštite odmor koji vam je prijeko potreban, pa bilo to barem par minuta kada ćete se fokusirati na nešto drugo osim vaše trenutne situacije. Naime, nikome nije lako u ovim vremenima, a postoji sve manje stvari koje nas mogu zabaviti.

Ipak, zagonetke, mozgalice, društvene igre, to su sve stvari koje čak pomalo i zapostavljamo a koje bi nam itekako mogle pomoći da malo zaboravimo na sve životne nedaće. Recimo, na ovoj slici koju vidite, nalaze se redovi malih automobila, zar ne? Ali da li primjetite igdje nešto posbno, neko vozilo za koje smatrate da mu nije tu mjesto? Ako ste brzo pogodili, nemojte odmah na glas govoriti ništa, nego dajte svojim ukućanima sliku kako bi i oni probali da nađu i pratite im vrijeme, pa da vidite ko je bolji u primjećivanju detalja i u vizuelnoj inteligenciji. Naime, sigurni smo da ćete se također i dobro nasmijati, jer uvijek postoji onaj jedan član porodice koji ne vidi ništa.

Evo, pomoći ćemo vam malo pa ćemo vam reći da se na slici pored svih auta, nalazi i jedan mali bus. Da, mali bus. Sad je na vama da ga pronađete u kojem redu se on nalazi i na kojem mjestu. Ako ste već uspjeli, svaka čast, ako ne, rješenje je na slici ispod.

Leave a Reply