KORONA JE STRAŠNA! DEJAN JE BIO NA KISEONIKU, POSLIJE 20 DANA U BOLNICI OTKRIO SVE: Prolazio Kroz Pakao, Imao Je OVE SIMPTOME

Zdravlje

Dejan Milićević preležao je korona virus, a sad je javno ispričao kako je izgledala njegova borba.

  • Svaka vam čast, borili smo se kao lavovi da mene spasimo i da sutra izađem nakon 20 dana boravka ovdje. Hvala vam puno, ovo ne može da se opiše, da se kaže, da se izrazi ta zahvalnost, ovaj pretežak period za mene i za moj život se konačno završio na dobrobit cjelokupnu – rekao je Dejan u videu na Instagramu, po izlasku iz bolnice.
  • Moždanog udara nikad nije bilo, operacije prostate nikada nije bilo. Ja jesam imao koronu, pobijedio sam je, hvala Bogu i jesam operisao želudac. To nikada nisam krio, mislim da je najiskrenija stvar, da sam iskren kada govorim o svom zdravstvenom stanju, jer to može da pomogne mnogima koji su u godinama, ili se nalaze u problemu koji sam imao ja – rekao je on.
  • Hvala još jednom svima, ja nisam želio da se ovo ovoliko zna i čuje, međutim sada kada vidim da je ovo istinito i da je korona stvarno strašna, i sve što sam proživio za 20 dana u bolnici, bio na kiseoniku – budite pametni, nosite maske, i pazite se. Ovo je nešto od čega samo Bog može da vas sačuva i ne želiš nikome, pa ni najljućem neprijatelju koji je našao za shodno da piše laži i gluposti. Bitno je da sam ja pobijedio, da smo pobijedili zajedno i da se još dugo gledamo – zaključio je Dejan.

Novi.ba/Blic

Leave a Reply