Kako da ne dobijemo upalu pluća-Savjet doktora Evdokimenka (RECEPT)

Zdravlje

Kako da ne dobijemo upalu pluća-Savjet doktora Evdokimenka (RECEPT)

Sada znamo kako da sprečimo da se zarazimo od korona virusa: nosimo masku, peremo ruke i ne napuštamo svoje domove. Ali korona virus primarno pogađa pluća, stoga dr Evdokimeko savjetuje povećanje imuniteta, jačanje pluća.

Ovaj doktor smatra da je životinjska masnoća neophodna za potpuno funkcionisanje pluća. Ne biljne masnoće, nego životinjske, jer su pluća organ koji zavisi od masti, i ako nema dovoljno masti – pati.

A naročito ako ste na dijeti koja podrazumeva uskraćivanje masti. Zbog toga ljekar savjetuje da jedete od 20 do 30 grama maslaca dnevno ili svinjsku mast.

Doktor Evdokimenko savjetuje i jačanje imuniteta sokom od aloje.

Ako se pojavi kašalj, ljekar kaže da uzmete: sok od aloje + med + maslac u jednakim dijelovima; sve izmiješajte i dobijete smjesu koju ćete jesti po 1 ili 2 kašike tri puta dnevno. Ovo koristite 3 do 5 dana.

Ako iz nekog razloga ne možete da koristite sok od aloje, onda za prevenciju možete uzeti tinkturu ginsenga.

Pijte više čiste vode, najbolje tople.

Poznato je da strah i stres smanjuje imunitet. Zato ljekar savetuje da unosite manje negativnosti u život, gledate manje vijesti i opustite se koliko možete. San je neophodan. Zdrav san!

Ovaj ruski doktor kaže da se jedino na ovaj način može razlikovati grip od koronavirusa:

Grip počinje sa groznicom, bol u zglobovima, a zatim grloboljom i kašljom.
Koronavirus počinje sa grloboljom 3 do 4 dana, zatim se pojavi suv kašalj, nedostatak daha, pa čak i nedostatak čula mirisa.

Doktor Evdokimenko daje savjet samo za prevenciju i ne preporučuje da se sami liječite ukoliko osjetite prve simptome virusa – bolje je da odmah konsultujete ljekara.

Leave a Reply