KAD SU VIDJELI RUKU OVE ŽENE LJEKARI SE UHVATILI ZA GLAVU: Pogledajte Šta Joj Se Desilo, OSTAT ĆETE BEZ RIJEČI! (FOTO)

Zdravlje

Andrijana Srećković iz Ljiga pamtiće zauvijek berbu šljiva iz Ljiga tokom koje joj se, za samo nekoliko sati provedinih u voćnjaku, za ruke zakačilo više od 130 krpelja.

“Nakon što smo se vratili kući primetila sam tačkice po koži, i shvatila da su u pitanju krpelji. Sama sam ih izvadila preko 20, a onda sam otišla kod lekara. Doktorka je izvadila čak njih 103 i rekla je da nije imala sličan slučaj i da je najveći broj krpelja koji je izvadila do sad bio tridesetak, a kod mene se susrela sa tri puta većim brojim” rekla je Andrijana Srećković za RINU.

ruka

U šljiviku je bila sa porodicom, ali insekti su se u ovolikoj meri zakačili samo za nju. Kroz šalu joj govore da je dobro što je barem u nekoj kategoriji rekorder. Međutim, ona se ne bi složila sa time jer su medicinski radnici u ljiškom Domu zdravlja dva sata morali da saniraju saniraju ubode krpelja.

ruka1

„Kada je došlo vrijeme da se ranice dezinfikuju jodom, nije bilo moguće da se pogodi svako mjesto, pa je doktorka jodom bukvalno namazala cijele ruke. Nadam se da će ova situacija proći bez većih posledica, ali u svakom slučaju testiraću se na Lajmsku bolest, kako bih imala mirnu savjest“, ispričala je Andrijana koja posebnu zahvalnost duguje dežurnoj sestri i lekaru u lokalnom Domu zdravlja, jer su imali strpljenja da svakog krpelja izvade iz njene kože.

(Žena Blic)

Leave a Reply