JEZIVI SNIMAK, PREPLAŠENU DJEVOJČICU VJETAR ODNIO NA PUČINU: Svi Se Pitaju GDJE SU BILI RODITELJI, A Sada Je Stigao Odgovor!

Novosti

Šokantni snimak trogodišnje djevojčice koja je na svom malom dušeku u obliku jednoroga plutala pučinom, raširio se brzinom munje društvenim mrežama.

Turisti na jednom trajekti ostali su zapanjeni pred prizorom koji su videli. Naime prava drrama i borba za život djevojčice odvijala se blizu grada Patra.

Srećom zahvačjujući prisebnosti kapetana sve se srećno završilo, ali svi su se pitali gdje su roditelji ovog djeteta i kako su dozvolili da se ono nađe na pučini kilometrima udaljeno do plaže. Djevojčica se držala za vrat svog jednoroga i prava je sreća da nije pala u more. Očigledno nije ni bila svjesna da je u opasnosti, jer dijete nije čak ni plakalo kada je posada izvukla na sigurno i potom je vratili roditeljima.

Naravno društvene mreže su se usijale negativnim komentarima i osudama neodgovornih roditelja. A glavno pitanje na društvenim mrežama bilo je: “Gdje su joj bili mama i tata?”.

Grčki mediji su objavili da se otac se u moru igrao sa djevojčicom koja je bila na dušeku. U jednom trenutku, kako je ispričao očevidac, vjetar je promijenio pravac i djevojčicu koja se iskobeljala iz očevih ruku krenuo da nosi ka pučini. Osim oca, još nekoliko ljudi sa plaže je krenulo da pliva ka djevojčici, strahujući da će se prevrnuti i potonuti.

Međutim, vjetar je bio toliko jak da niko nije uspio da dođe do nje! Roditelji su obavijestili o ovome spasioce i druge nadležne koji su poslali dva ferija u spasilačku misiju. Otac je potom odveo kćerku kod psihologa strahujući da je doživjela šok , međutim ljekari su savjetovali roditelje da je vrati na more!

Ubrzo ona se ponovo igrala sa drugarima na plaži očigledno nesvjesna opasnosti u kojoj je bila.

Leave a Reply