JEDNA OD NAJVEĆIH SRPSKIH ZVEZDA PLAKALA Pred Kamerama: NEMAM NI DINARA, Sve Sam Spiskala, ŽIVIM K’O KLOŠAR! (FOTO)

Novosti

Estradne zvijezde ovih dana žive vrlo teškim životom, sudeći prema njihovim izjavama u medijima još otkako je počela pandemija korona virusom, a najviše kukaju zvijezde srbijanske estradne zvijezde koje su morale otkazati veliki dio nastupa za ovu godinu, zbog zatvorenih klubova i zabrana okupljanja na otvorenim i u zatvorenim prostorima. Iako su do sada zarađivali hiljade eura, čini se kako se malo ko od njih spremao za nedostatak posla.

Aca Lukas je tako odgovorio svima koji kukaju što nema posla kazavši da nije fer da pored tolikih prijašnjih zarada danas kukaju kako nemaju, a posebno ne može da shvati da niko od njih nije uštedio niti dinara. Među onima koji su se oglasili su bili i Goca Tržan, ali i Ivana Peters. Ivana je kazala kako se nalazi u veoma teškoj situaciji koje niko nije ni svjestan. Iako je ona jedna od najtalentovanijih pjevačica u regiji, kaže kako od ovog posla hrani sebe i svoju porodicu i da joj je to jedini prihod u životu. Pored toga, ona kaže kako i nije sve u novcu, jer njoj fali ovaj ovaj posao koji je njena najveća strast i ljubav.

Također je rekla da ne zna šta će uraditi ako ne bude uspjela naći načina da zaradi, i da se potpuno izgubila. Ona je također istakla da se ne mogu staviti u isti koš velike zvijezde poput Čolića i Brene i ona, jer Ivana nije postigla ni dio od onoga što oni imaju, a upravo je tim manjim muzičarima sada najgore.

Leave a Reply