Imala Je Jaku Reumu U Kostima, A Onda Je Saznala Za Ovaj Recept: OPORAVILA KOSTI I ZGLOBOVE U ROKU OD PAR MJESECI (RECEPT)

Zdravlje

Jedna žena mi je rekla za recepte koji je držala u tajnosti,ali je odučila napraviti izuzetak.

Recept: 1 litar vode. 1 patlidžan srednje veličine,

Operite patlidžan,i isjecite na kolutove, stavite u ključalu vodu. Ostvaite dok se voda ne ohladi te odvojite 760 ml te tečnosti i stavite je u frižider. Ovu mješavinu konzumirajte.

Za eksternu upotrebu uradite sledeće: U 250 ml tečnosti, 50 ml maslinovog ulja i tu mješavinu stavite u frižider.

Način korišćenja: 250 ml popijte ujutru te nanesite oblogu nabolno mjesto. Još po 250 ml ispijte prije ručka. Iako se uglavnom javlja u starijoj dobi,bol u zglobovima, ligamentima mogu se takođe može pripisati lošem držanju kao i neudobnoj obući. Mi vam donosimo prirodne lijekove koji će vam pomoći.

Ovaj recept čine sastojci bogati bromelainom i magnezijumom, zatim vitaminom C, silicijumom. To uzrokuje bolna stopala, već i jačaju tetive i ligamente.

Sastojci: 1 šoljica vode, šoljica 100% soka od pomorandže, kašičica cimeta, 2 šoljice kockica ananasa, malo meda. pola šoljice drobljenih badema

Priprema: Stavite ovsene pahuljice u šerpudolite vode i ostavite da se kuha nekoliko minuta, nakon toga pustite da se ohladi prije dodavanja. Nakon toga dodajte cimet, sok od narandže,ananas, bademe, te meda po vašoj želji, sve to mješajte i dodajite malo vode dok ne dobijete željenu gustinu.

Uzimajte smjesu svakodnevno a vaše zglobovi, tetive i ligamenti postat će sve jači. Te će bol nestati.

Leave a Reply