Fatalna Plavuša Je Supruga Jednog Od NAJPOZNATIJIH SRPSKIH GLUMACA: Past Ćete Na Dupe Kad Vidite Ko Je U Pitanju, OVO SIGURNO Niste Očekivali! (FOTO)

Uncategorized

Poznati glumci ali i pjevači i pjevačice nerijetko se nađu u bračnim vodama, odnosno životnom partnerstvu sa ljudima koji su slične profesije kao oni, ili pak različite profesije, ali sličnog uspjeha. Iako se mladim, ženskim estradnim i javnim ličnostima često spočituje da su u vezi sa nekim uspješnim kolegom samo radi novca, slave ili nešto slično. Ipak, brojni brakovi pokazuju kako to nikako nije tačno, a upravo i ovaj brak  o kojem danas pišemo.ž

Naime, djevojka koji ste vidjeli na slici sigurno vam je ondekud poznata. Ona se pojavila kod Zdravka Čolića na spotu za pjesmu „Moja draga“, a pojavljivala se i u drguim izdanjima, gdje je uvijek plijenila pažnju svojom pojavom. Ona je zaista jedna prelijepa žena, koju su svi upamtili kao atraktivnu plavušu. Međutim, ono što veliki broj ljudi zasigurno nije znao jeste da je upravo ona supruga Nikole Koje. Da, Aleksandra Đurić je u braku sa Nikolom Kojom već 12 godina, a iz tog braka imaju i 3 prelijepe kćeri.

Kojo je i sam često znao napomenuti kako on zapravo baš uživa u porodičnom životu i naravno svoju porodicu voli više nego išta. Sigurni smo i da je svjestan da mu mnogi zavide zbog braka i veze sa Aleksandrom, ali isto tako se vidi da su njih dvoje kao stvoreni jedni za drugo. Inače, Kojo je starjii od Aleksandre oko 12 godina, ali ih to uopšte ne remeti niti sprečava da imaju divan odnos i život. Oni su imali prilično skromno vjenčanje, a zabavljali su se samo oko 8 mjeseci.

Leave a Reply