Fantastičan nastup Zorje u zvezdama

Novosti

ZORJA PAJIĆ JE POKIDALA U ZVEZDAMA GRANDA – A EVO ČIJA JE ONA SNAJKA: Nismo imali pojma (FOTO)

Zorja Pajić oduševila je žiri popularnog takmičenja “Zvezde Granda”, koji je njen performans pozdravio uz ovacije.

Pjevačica je otpjevala pjesme “Živote moj” i “Tango”, perfektno, a uz to njena pojava i scenski nastup bili su nešto što se ne viđa često.

Nakon ovog njenog nastupa, mnogi su se zapitali ko je misteriozna djevojka, koja je došla na “Grandovu” scenu i oduševila.

Prva infotmacija koja se onda pojavila u javnosti bila je ta da je Zorja snajka srpskog poznatog glumca Milana Jelena Pajića.

Naime, takmičarka je u braku sa njegovim najmlađim bratom. A, on se oglasio za portal Pulsonline i izjavio da Zorja tek treba da pokaže ono što umije i da ono što smo vidjeli do sad nije ni dio njenog talenta:

– Snajka je čudo, ona će tek da pokaže šta ume, ovo nije ništa. Htjela je da dopre do publike i u dogovoru sa mojim bratom, odlučili su se da to bude preko emisije ”Zvezde Granda”.

Zorja ili ti Zorica Pajić tokom svojih studentskih dana pare je zarađivala tako što je svirala violinu i pjevala u Knez Mihailovoj ulici. Zapravo, Jutjub pun je njenih nastupa ovog tipa.

Pajićeva je u Knezu izvodila kako narodnu muziku, tako i stranu, a naročito su bilo zapaženo njeno izvođenje himne Srbije i pjesme “Oj Kosovo”.

Leave a Reply