Evo ko je jedini dečko Marije

Novosti

ON JE BIO JEDINI DEČKO MARIJE ŠERIFOVIĆ:
Bili su zaljubljeni, a evo kako ON DANAS IZGLEDA – OČI ĆE VAM STATI, MIŠIĆI I IZVAJANO TIJELO

Crnogorski vokal Slavko Kalezić predstavljen je susjedskoj javnosti prije deset godina kao oduševljeni suučesnik pop umjetnice Marije Šerifović.

To je usamljeni čovjek kojeg je Marija općenito predstavila ljudima kao strasnog suučesnika. Svoj su odnos s općom populacijom otkrili 2008. godine i očito su se neko vrijeme dobro zabavljali.

– Moram se uključiti u posao i radije bih da se ne mučim kad god. Ljubavni načini u osnovi nisu izdržali – rekla je Marija za Story nakon razdvajanja.

U tom je trenutku Slavko ubo nožem u glazbeno rivalstvo “X Factor” 2013. godine. Izvorno je sudjelovao u ovom TV projektu kao izazivač, a potom se pretvorio u voditelja ovog programa.

U tom je razdoblju Mary razgovarala o njihovoj vezi kao o “ulovu sredinom godine”.

– Slavko Kelezić nazvao me nakon što sam se zainteresirao za “X Factor Adria” kako bi mi otkrio da je ljut na mene zbog primjedbi na Twitteru da nisam zadovoljan njegovom prezentacijom. Bio mi je sredinom godine u bazenu – rekao je vokal za “Novosti” 2013. godine.

Kalezić je ponovno stigao do žarišne točke medijskog razmatranja kada ga je izabrao agent Crne Gore na “Euroviziji” 2017. godine.

U fazi europskog rivalstva zablistao je u suknji i dugim udarcem, a o njegovom se stylingu raspravljalo prilično dugo.

U tom je razdoblju bio posjetitelj emisije “Ami G Show”, u kojoj je govorio o navodnom strastvenom druženju sa Šerifovićem.

– Glavna briga je ovo. Sa 21 godinu dogodila mi se ta priča, prilično dugo prije … 9 godina prije. Tada sam shvatio kojim tečajem ne trebam svoj poziv. Moj privatni život je moja stvar. Ne da ne mogu, već da bih radije ne, u svjetlu činjenice da je moj privatni život problem za mene, moje suputnike i moju obitelj – rekao je Slavko i dodao:

– Kad je riječ o Mariji, nismo se vidjeli već duže vrijeme, nismo bili u kontaktu, no ipak, suština je da uistinu imam najbolju ocjenu prema Mariji i jednostavno nije bilo negativnih stvari među nama, uzimajući sve u obzir. U skladu s tim, poštujte je. Želim te uskoro upoznati na nekom mjestu.

S obzirom na najnovije Slavkove objave na Instagramu, Slavko je još uvijek povezan s glazbom.

Leave a Reply