EVO KAKO ĆE SE ZVATI BEBA MARKA MILJKOVIĆA I LUNE ĐOGANI, DONIJELI SU ODLUKU: Ako bude muško samo JEDNO IME DOLAZI U OBZIR

Uncategorized

Luna Đogani i Marko Miljković sada pouzdano znaju da je njihova ljubav dovoljno jaka da prebrodi sve prepreke, izdrži sva podmetanja i odbije sve neprijatelje koji bi da ih razdvoje.

Luna se potpuno opustila uz Marka, osjeća se voljenom i zaštićenom i sve češće razmišlja o bebi. Već dugo to želi, ali sada je sigurna da će oboje biti sjajni roditelji:

„Luna i Marko već pričaju kako će im se zvati dijete. Ako bude djevojčica, Luna bi željala da se zove Mia, a Markovo omiljeno ime je Luka. Tako da, ako bude dječak, ime daje tata, a djevojčica mama. U rijalitiju su često pričali o bebi, ali nije bio momenat jer je Luna imala ginekoloških problema. Odmah po izlasku posvetila se svom zdravlju, tako da će sve biti u redu kad bude zatrudnila. Oni bi voljeli da se uskoro ostvare u ulozi roditelja i već se psihički pripremaju za to”, kaže za Svet izvor blizak paru, dok Lunina mama Anabela Atijas nije oduševljena ovom idejom.

„Markova najveća kazna će biti što će moja krv da teče venama njegove djece”, bila je kratka i zloslutna Anabela u intervjuu za Svet.

(SVET)

Leave a Reply