EVO ČIME TREBATE ČISTITI STAKLO, KAKO OVO RANIJE NISMO ZNALI? Ovo Vam Nikad Ne Bi Palo Na Pamet, ŽENE ODUŠEVLJENE

Uncategorized

Mučite se sa čišćenjem stakla? Čistite više puta jednu staklenu površinu, a ona nikako da zablista. Ima rješenja i prilično će vas iznenaditi.

Trik donosi autorka Fejsbuk grupe Hinch Army Cleaning Tips koja je caku iskoristila da bi očistila staklo na mikrovalnoj pećnici.

a27k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtmpjn01eqv8vmdk1otqxyzfmyzdmodgxnmy1zgvlowrlymuxmtzlm2euanbnkzmczqkeaieaaq

foto: profimedia

“Koristila sam jednu vrećicu Jorkšir tradicionalnog britanskog crnoj čaja, te sam je umočila u prokuhalu vodu. Kada se ohladio, u čaj sam umočila papirnu kesu pa sam njom obrisala vrata mikrovalne. Nisam polirala površinu. Prije nego što se osušila, vidjele su se na njoj linije brisanja, ali kada se sve samo osušilo, nije bilo mrlja i tragova poteza papira. Bilo je blistavo čisto”, pojasnila je.

Sve što vam treba za čišćenje je VREĆICA ČAJA

Oni koji su pročiatli njen savjet na Fejsbuku isprobali su trik i kažu da djeluje i u čišćenju tuš kabine i prozora.

sfhk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpbn01eqv8vnti5mgq4odazntcwzme4ogfjmzm3otaymjizzdbhywquanbnkzmczqkeaieaaq

foto: profimedia

“Hladan čaj je nevjerovatan, djeluje kao neka veštičja čarolija. Ubuduće ću ga staviti u bočicu sa raspršivačem i prskati svuda gde čistim”, rekla je jedna korisnica Fejsbuka.

Leave a Reply